- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Viisssss nasil iciyosun davsanim masallah. Bem 2baedak su 1bardak yesil cay geri kalan yiyecekOlabilir canim pazartesi ins.dahada az cikarsin 1.5litre kadar su iciyorum ben sahurda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Viisssss nasil iciyosun davsanim masallah. Bem 2baedak su 1bardak yesil cay geri kalan yiyecekOlabilir canim pazartesi ins.dahada az cikarsin 1.5litre kadar su iciyorum ben sahurda
Ne kdar atiyodunki 3 kati dustuyse enioooggAksam icin esime tatli yapicam iftarı iste yapicak , cok korkuyorum ramazanda ekmek yerken alicam diye sekersize basladigdan beri oncesine gore cokcok.azaltmistim ama seker konusunda hala dikkat ediyorum cikolata hic yemedim ,cayimin sekerini bile 3kati dusurdum
Ins oda kisa surede gidecekYok kizmam canim ama bazen korkmuyor degilim surecin babasi simdi basliyor kaldi 22 kg
Bende korkuma soramadim evlendigimde bende kucuk cay bardağına 3 küp atiyodumNe kdar atiyodunki 3 kati dustuyse eniooogg
Kisa surede gözüm yok inan canim. Sadece 80lere gelmek icin biraz acele ediyordum. Şuan sadece kalici olmasina bir daha asla kilo almamayi istiyorumIns oda kisa surede gidecek
Viisssss nasil iciyosun davsanim masallah. Bem 2baedak su 1bardak yesil cay geri kalan yiyecek
Ne kdar atiyodunki 3 kati dustuyse eniooogg
Bende korkuma soramadim evlendigimde bende kucuk cay bardağına 3 küp atiyodum
Dogru diyosun canim .Sen yesillik ekle en kötü salatalik. Hem kabizlik hemde süt icin yesillik iyi oluyor. Ekmek oyle olmasi ne guzelmiş.
Senin kiza masallah herseyi ogreniyor
Masallah masallah hem suya hem sekereCanim normaldede cok icerim uyanica once 2bardak iciyorum cok susamis oluyorum emzirdikce iste yemegimi yerkende 2 3 bardak iciyorum en sonda 2bardak bardagimda buyuk boy ustunede 2bardak double cay
Buyukle ictigim icin 4 5kesme seker atiyodum simdi 1tanecik bazende yarimi
Insallah cnm artik tedbirli ve bikincli devam edersin zaten bu kdar zorlugunu gordunKisa surede gözüm yok inan canim. Sadece 80lere gelmek icin biraz acele ediyordum. Şuan sadece kalici olmasina bir daha asla kilo almamayi istiyorum
Kiz anam napiyoniz siz yeaaa sanki kunefeye serbet dokuyolar . Ben hic seker atmiyorum cocuklarimda oyle alisti . Neyseki gecmiste kalmis serbetli gunlerBende korkuma soramadim evlendigimde bende kucuk cay bardağına 3 küp atiyodum
Dogru diyosun canim .
Masallah masallah hem suya hem sekere
Kiz anam napiyoniz siz yeaaa sanki kunefeye serbet dokuyolar . Ben hic seker atmiyorum cocuklarimda oyle alisti . Neyseki gecmiste kalmis serbetli gunler
Bende zaten insulin direnci var, aşırı tatlı düşkünlüğü var. İşte birgun hesapladim isyerinde 4 cay iciyorum 3 sekerden 12 seker yapiyo. O zaman once ikiye sonra 1e dusurdum. Ama tam birakmam ekimdiKiz anam napiyoniz siz yeaaa sanki kunefeye serbet dokuyolar . Ben hic seker atmiyorum cocuklarimda oyle alisti . Neyseki gecmiste kalmis serbetli gunler
Senin için incelme daha onemli ama tatliyi hamur işini abartma canimKizlar sporumu yaptim, size vakum egzersizi onerecektim bi inceleyin youtubeden ben basladim bakalil fark olacakmi ama ramazanda zor iste benim etobur herifimle