Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Aksam icin esime tatli yapicam iftarı iste yapicak , cok korkuyorum ramazanda ekmek yerken alicam diye sekersize basladigdan beri oncesine gore cokcok.azaltmistim ama seker konusunda hala dikkat ediyorum cikolata hic yemedim ,cayimin sekerini bile 3kati dusurdum🤗
Ne kdar atiyodunki 3 kati dustuyse eniooogg 😅😅

Viisssss nasil iciyosun davsanim masallah. Bem 2baedak su 1bardak yesil cay geri kalan yiyecek 🤣🤣

Canim normaldede cok icerim 😅 uyanica once 2bardak iciyorum cok susamis oluyorum emzirdikce iste yemegimi yerkende 2 3 bardak iciyorum en sonda 2bardak bardagimda buyuk boy 🤣🤣 ustunede 2bardak double cay🙈
Ne kdar atiyodunki 3 kati dustuyse eniooogg 😅😅

Buyukle ictigim icin 4 5kesme seker atiyodum simdi 1tanecik bazende yarimi😅

Sen yesillik ekle en kötü salatalik. Hem kabizlik hemde süt icin yesillik iyi oluyor. Ekmek oyle olmasi ne guzelmiş.
Senin kiza masallah herseyi ogreniyor ❣️
Dogru diyosun canim . 🥰
Canim normaldede cok icerim 😅 uyanica once 2bardak iciyorum cok susamis oluyorum emzirdikce iste yemegimi yerkende 2 3 bardak iciyorum en sonda 2bardak bardagimda buyuk boy 🤣🤣 ustunede 2bardak double cay🙈

Buyukle ictigim icin 4 5kesme seker atiyodum simdi 1tanecik bazende yarimi😅
Masallah masallah hem suya hem sekere 🤣🤣🤣

Kiz anam napiyoniz siz yeaaa sanki kunefeye serbet dokuyolar 🤣🤣🤣. Ben hic seker atmiyorum 😅cocuklarimda oyle alisti . Neyseki gecmiste kalmis serbetli gunler 🤣🤣
Bende zaten insulin direnci var, aşırı tatlı düşkünlüğü var. İşte birgun hesapladim isyerinde 4 cay iciyorum 3 sekerden 12 seker yapiyo. O zaman once ikiye sonra 1e dusurdum. Ama tam birakmam ekimdi

Slm kizlar. Iftara pide yaptirmistik kucik bi parca kasarli pide 1tam.kiymali pide 1bardaknayran salata 2 tane burma kadayif yedim . Simdi spor yapicam . Kendime engel olsam esime engel olamiyorum ben yaa ramazanda hep agir seyler yemek istiyor olmadi ben bayram sonuna bi 21gun sekersiz patlatirim

Aha buda ben yani🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20210416-172520_Instagram.jpg
    Screenshot_20210416-172520_Instagram.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 25
Benim menum

Sabah
yulaf lapasi, filtre kahve

13.30
Tavuklu çorba 2 kepçe
Yarim avucici pide

17.30
Turk kahvesi
Cocuktan kalan meyveli yoğurt
4 fındık 1 kayisi kurusu

Akşam
1 kase ıspanak
Az pide
Salata yogurt

21.00
Fit kek(daha once yapmistim buzluktan cikardim)
Çay
1 tk esimin tatlisi

Kizlar sporumu yaptim, size vakum egzersizi onerecektim bi inceleyin youtubeden 😇 ben basladim bakalil fark olacakmi ama ramazanda zor iste benim etobur herifimle 🤣🤣

Kizlar selam yeğenim bende kalıyor anca yazabildim

Iftar
1 keoce domates çorbası(t.b.unlu)
Siyez unlu eriste ile noodle yaptim bol sebzeli tavuklu
Cok az siyezli pide tadına baktım
Biraz tursu

Iste felaket geliyor......
Kayinvalidem şerbetli tatli yollamis ondan yedim
Yani bayaga baydı cok fazla yiyemedim ama yedim yinede.....

Simdi yesil cay ictim yaninda azıcık fit kurabiye bugun sahura kadar ayaktayım o yuzden yedim biraz bide sanirim reglim yakin sık sık aclik hissediyorum

Biraz esneme hareketleri ve bikac egzersiz yapicam vücudum açılsın diye kendinize iyi bakin

Bu arada iftar ve sahur arasında bol su içmeye özen gösteriyorum :KK51:

X