Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

1dilim ekmek yerine ceyrek simit yiyebilir miyiz ?

Son ara olarak kuruyemis ve kuru üzüm yedim biraz

İyi geceler

Bu aralar kg mevzusunu çok kafama takip stres yaptım hani ne yesem yariyor muhabbetine döndüm gibiyim. Niye böyle oldu anlamadim. Kacamak yaparken bile kg giderdi. Ona alistim herhalde.
Porsiyonlarim da mı sıkıntı var, ben stres yaptim diye mi böyle çözemedim. Hırs yapmıştım ilk kez. 1 nisan da 89lu bir rakam gorebilirim sanmıştım. Sanırım takılma olabileceğini hiç hesaba katmadim..

Yarın Mart Ayının son günü. Yaz a 1 ay daha yaklaşmış olucaz. 15 gün sonra ramazan başlamış olacak. Bu yüzden artık hız kazanmalıyız

Diyetisyen yardimi almiyormuydun oyle hatirliyorum canim ? Bu konuyu konussam bi onla. Takilmalar illa olur kolaymi 20 kilo verdin , simdi senin hozune batti durum bu psikolojiden siyrilmazsan hep oyleymis gibi gelir. Ben mesela tamam pek kacamak yapmadim ama porsiyinum normal gozumude karnimida doyuracak sekilde devam ediyorum , suan halimden memnunum pzt kdr tartilmicamm oncesi sonrasi fotosu cekicem merakla bekliyorum yarin itibariyke biraz daha sebze agirlikli denicem detox suyunada geri dondum.

Eger cumaya kadar eksiye gecmezsem konusucam canim. Ama zaten diyet listeme uymuyordum. Detokslari yapmaya calisiyodum. Bugun detoks suyuda yaptim. Ama artik ne caylar ne sular sanki iyi gelmiyor gibi. Sanirim kendime cok takinti yaptim bu durumu

Eger cumaya kadar eksiye gecmezsem konusucam canim. Ama zaten diyet listeme uymuyordum. Detokslari yapmaya calisiyodum. Bugun detoks suyuda yaptim. Ama artik ne caylar ne sular sanki iyi gelmiyor gibi. Sanirim kendime cok takinti yaptim bu durumu

Canim haftalık degilde aralardada mi tartilmayq basladin ,vücudundaki agirlik kalkti onceki kadar hizli gitmez sanirim ne kadar olsdada metabolizmamizda yavalsiyor cocuklarin stresi ,sinirlenmek bunlar bile etkiliyor bence bazi detokslari emzirenlerde yapamiyor seçeneğimiz kısıtlı ilave spor eklesen kesin fark ederde onada zaman bulmak zor tahmin ediyorum

Gunaydin kizlar disardaydim siyez unlu pogaca aldim.yedim cay iciyorum simdi

Olabilir canim.ama srn zaten zoru basardin bunu hep hayirla kolaymi 20 kilo vermek , duraksama icin sana tiyo verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…