Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

1aydir nerdeyse leslie yapiyorum canim ama korse takiyodum belimdeki kaymadan aksam takmadım o beni mahvetti sanirim haftaya 45dk denemek istiyordum daha vakit var galiba
Yok canim birden arttirma. Baska egzersizler eklersin kademeli. Korse sadece karın için olanlardan mi? Bende tayt korse aldim ama bedeni yanlis almisim henuz giyemiyorum

Yok canim birden arttirma. Baska egzersizler eklersin kademeli. Korse sadece karın için olanlardan mi? Bende tayt korse aldim ama bedeni yanlis almisim henuz giyemiyorum

Evt canim dogumdan sonra almistim kadrmelilerden gobegim kocaman oldugu icin sikilasmam lazim ,onlarda iyi oluyor yaza onlardan istiyorum bende

Gunaydin kizlar ben karisik bol malzemeli bi tost yaptim yaninada salatalik caya firsatim olmadi bebegim hasta sut kalitesi acisindann yagli cesitn peynir kullandim . Bubarada sabah afedersiniz ac karnina wc cikimca tartilmak istedim 56.600 geldim motive oldum ama ekstra bisey yapamiyorum cocuk yemek yemiyor sadece emiyor sut icin porsiyonlarimi ufak tutamiyorum. Ve bugun detox da yapmicam

Yapma canim suan bebegin daha onemli

Ben sabah sucuklu yumurta yesilcayla kahvalti yaptım. Sucuk kendi yaptirdigimiz, eti de biz vermiştik. O yüzden yedim. Bayadirda yememiştim :) birazdan ogle yemeği yerim. Az tavuk rosto. Bu sefer porsiyonu kaçırmam.

Bekledigim eksiyi goremedim. Gecen hafta ile sabitim. 90.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…