- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Ooo harika sure canm harikasin. Sabah yeseydim keske kayisi cnm aklima gelmemisti ,firsatta olmuyo tahmin edersin30dk lesliede benden gelsin ,spordan sonra cok acikiyorum ama hic bisey yemedim ogle yemegini bekliyorum aksamada spor ekliycem..
Kuru kayisi ,ac karnina kuru incirde iyi gelir tuvalet sorununa diye. Dusunuyorum
Bulgur varsa ekmek yeme canim.Oglen yemegi bi kase yogurt 1tahta kasik bilgur pilavi 1kepce kuru fasulye, . Aksamada pilav var yaa dun cok yapmisim yarin daha hafif bir menuyle dengelicem, aksamada bulgur pilavi kofte salata kucuk kase yogurt ekmek yemem
Ooo harika sure canm harikasin. Sabah yeseydim keske kayisi cnm aklima gelmemisti ,firsatta olmuyo tahmin edersin
Kizlar selam anca yazıyorum
Kahvalti yok
Simdi yemek yiyorum
1.5 kepçe domates çorbası unsuz ve tanesiz
Z.yagli fasulye
Yogurt ve siyez ekmek
Annem fasulyeye seker koymus guya bana yapti diyetteyim diye sabahta ac kaldim o yuzden mecbur fasulye yiyorum....
Cnm yarinn alisirsin cikolatasizliga ama bu tarof ciddenn istegi torpuluyorAksandan rezgaha cikart canim yoksa hic aklina gelmiyor insanincanim cok fena cikolata cekiyo benimde basim agriyo resmen sizin cikolatadan yapiyorum
Gormustummcmm bem bulursam atarim sanaBasen eritmek icin ozel egzersiniz var mi kizlar ya
Ekmek zayen cok yemiyorum cnm ben aksamda yemicem cesiti bol tutunca gozum.doyuyorBulgur varsa ekmek yeme canim.
Bende bu akşam ton balikli salata yapcam. Artik eksi gormem lazim.
Bu arada benimde wc sorunum ciddi. Ay başında maaştan eşime kayısı aldircam olmuyo böyle
Afiyet olsun canim cok guzel menuOglen 3kasik kadar bulgur ,yaninda taze fasulye salata yedim aksamda sadece taze fasulye salata yerim cocuklar uyuyuncada spor
Cnm yarinn alisirsin cikolatasizliga ama bu tarof ciddenn istegi torpuluyor
Canim ebru karaduman, ebru şalli videolari var ama bana cok zor geldi. Ben kendim suan leslie yapiyorum ve yere yatip bacak acip kapama hareketleri. Karna cekme hareketleriBasen eritmek icin ozel egzersiniz var mi kizlar ya
Ben o tarifi yaza dondurma olarak yaparimCnm yarinn alisirsin cikolatasizliga ama bu tarof ciddenn istegi torpuluyor
Kgnu bilmeden yorum yapamamSelam kızlar öğlen ara öğün yüyemedim, akşam yemeğim çok mu,
4-5 kaşık karalahana çorbssı
4-5 kaşık bulgurlu ıspanak
Büyük bi kase ton balığı salatası
2 adet çiğ köfte
Canim ebru karaduman, ebru şalli videolari var ama bana cok zor geldi. Ben kendim suan leslie yapiyorum ve yere yatip bacak acip kapama hareketleri. Karna cekme hareketleri