Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

30dk lesliede benden gelsin ,spordan sonra cok acikiyorum ama hic bisey yemedim ogle yemegini bekliyorum aksamada spor ekliycem..
Kuru kayisi ,ac karnina kuru incirde iyi gelir tuvalet sorununa diye. Dusunuyorum
Ooo harika sure canm harikasin. Sabah yeseydim keske kayisi cnm aklima gelmemisti ,firsatta olmuyo tahmin edersin

Oglen yemegi bi kase yogurt 1tahta kasik bilgur pilavi 1kepce kuru fasulye, . Aksamada pilav var yaa dun cok yapmisim yarin daha hafif bir menuyle dengelicem, aksamada bulgur pilavi kofte salata kucuk kase yogurt ekmek yemem

Oglen yemegi bi kase yogurt 1tahta kasik bilgur pilavi 1kepce kuru fasulye, . Aksamada pilav var yaa dun cok yapmisim yarin daha hafif bir menuyle dengelicem, aksamada bulgur pilavi kofte salata kucuk kase yogurt ekmek yemem
Bulgur varsa ekmek yeme canim.
Bende bu akşam ton balikli salata yapcam. Artik eksi gormem lazim.
Bu arada benimde wc sorunum ciddi. Ay başında maaştan eşime kayısı aldircam olmuyo böyle

Kizlar tarti degismedi bu hafta ama inşallah spordan kaynakli kas yapiyorumdur. İşte analizli tartim olsaydi görürdüm

Oglen 3kasik kadar bulgur ,yaninda taze fasulye salata yedim aksamda sadece taze fasulye salata yerim cocuklar uyuyuncada spor

Hic yemeden oturunca doydugunu anlayamiyorki insan afiyet olsun

Bulgur varsa ekmek yeme canim.
Bende bu akşam ton balikli salata yapcam. Artik eksi gormem lazim.
Bu arada benimde wc sorunum ciddi. Ay başında maaştan eşime kayısı aldircam olmuyo böyle
Ekmek zayen cok yemiyorum cnm ben aksamda yemicem cesiti bol tutunca gozum.doyuyor. A101de parca kayiso vardi gecen ondan almis esim fena degil ama ben butun halini daha cok seviyorum

Selam kızlar öğlen ara öğün yüyemedim, akşam yemeğim çok mu,

4-5 kaşık karalahana çorbssı
4-5 kaşık bulgurlu ıspanak
Büyük bi kase ton balığı salatası
2 adet çiğ köfte

Ara latte
Aksam
1 kase salata siyez ekmek

Aksam belki kuruyemis yerim

30 mart menüsü

Sabah 10.30
Az menemen
1 dlm kizarmis ekmek
3 zeytin
Domates salata

Ara yeşilçay

Ara turk kahvesi + 7 findik + 3 hurma

Akşam 18.40
Ton balıklı salata
2 yk pirasa yemegi

Arada çocuklara yedirirken 1er tk corba falan tattim. Ama zararli birşey yok

Canim ebru karaduman, ebru şalli videolari var ama bana cok zor geldi. Ben kendim suan leslie yapiyorum ve yere yatip bacak acip kapama hareketleri. Karna cekme hareketleri

Pinkte atmis sagolsun canim hangisini yapabilirsem artik 20ser tekrarli gormustum onuda yapiyorum cekme ,kapama,karin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…