- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Cocuklar hastayken iyi is cikarmissin canim. Gecmis olsun tekrar simdi daha iyilermi. Doktora goturdunnhAra ogun tarcinli sut. Oglen yemegide yiyemedim bugun cok isim var cocuklarin ikiside hasta kucuk 2kere kustu ekstra is cikti yani yemehimi yapabildim mutluyum.aksam menu tavuk suyuna terbiyeli corba (sehriye atmadim ,1.5kasik tam bugday unu var ) pastirmali kuru fasulye patatesli bulgur pilavi kabakli yogurt meze . Bugun cesit cok az az yicem ekmek yemicem soz veriyorum
Sagol cnm uyumadi cinar bende oyalaya oyalaya yaptim bir yandan . Biraz daha iyiler cnm cok sukur insallah aksam ateslenmezler. Dr a goturmedim cnm.Cocuklar hastayken iyi is cikarmissin canim. Gecmis olsun tekrar simdi daha iyilermi. Doktora goturdunnh
Afiyet olsun canimAksam
Firinda baharatlı patates
Yogurt
Çoban salata
Kofte yarim yedim annem ısrar etti cok ekmek var diye yemedim baska
Ne yedin desem canim ,sporlatealfi edersin valtin olursaKizlar ben kacamak yaptim
3 4 tane marulla cig kofte yedim canim. Uyumadan 15 dk eliptik yaptımNe yedin desem canim ,sporlatealfi edersin valtin olursa
3 4 tane marulla cig kofte yedim canim. Uyumadan 15 dk eliptik yaptım
Afiyet olsun canim vahim bir kacamak degil :)3 4 tane marulla cig kofte yedim canim. Uyumadan 15 dk eliptik yaptım
Ben hem yemek sonrası yedim hem de hazırdı benim. Onunkiler ev yapimiydiCanim yenilebilenler arasinda gormustum 6 7 sıkım yaninda bol yeşillikle tuketiyordu diyetisyen başlamadan once fikir olsun diye menulere bakmistim
Yine de üzüldüm. Ve hâla artidayim 91.3Afiyet olsun canim vahim bir kacamak degil :)
Ben hem yemek sonrası yedim hem de hazırdı benim. Onunkiler ev yapimiydi
Şimdi leslie 2 yaptım 30 dk. 15 dk da egzersiz yaparim aksama kadarEvet ev yapimiydi canim bugun hafif yer toparlarsin moralini bozma
Şimdi leslie 2 yaptım 30 dk. 15 dk da egzersiz yaparim aksama kadar
SLM KIZLAR ancak gelebildim kahvaltida cokelekli omlet yaptim 1 yumurtadan cocuklarla yedim 3 kucuk dilim ekmek kizimla yedik ekmekleri domates salatalik peynir yesil ve siyah zeytin ihlamur . . Wc ye cikamiyordum kac gundur spor yaptim karaya vurmus bir bakina gibi yerlerde yuvarlandim bagirsaklarim calissin diyeise yaradi islem tamam ama mafoldum hemeroidim kanadi . Bu arada benn dukanada devam ediyorum . Simdi kahve ve evvyapimi cikolatayla ufak bi keyif planliyorum aksama tekrar sporumu yaparim