Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Ara ogun tarcinli sut. Oglen yemegide yiyemedim bugun cok isim var cocuklarin ikiside hasta kucuk 2kere kustu ekstra is cikti yani yemehimi yapabildim mutluyum .aksam menu tavuk suyuna terbiyeli corba (sehriye atmadim ,1.5kasik tam bugday unu var ) pastirmali kuru fasulye patatesli bulgur pilavi kabakli yogurt meze . Bugun cesit cok az az yicem ekmek yemicem soz veriyorum

Cocuklar hastayken iyi is cikarmissin canim. Gecmis olsun tekrar simdi daha iyilermi. Doktora goturdunnh

Aksam
Firinda baharatlı patates
Yogurt
Çoban salata

Kofte yarim yedim annem ısrar etti cok ekmek var diye yemedim baska

SLM KIZLAR ancak gelebildim kahvaltida cokelekli omlet yaptim 1 yumurtadan cocuklarla yedim 3 kucuk dilim ekmek kizimla yedik ekmekleri domates salatalik peynir yesil ve siyah zeytin ihlamur . . Wc ye cikamiyordum kac gundur spor yaptim karaya vurmus bir bakina gibi yerlerde yuvarlandim bagirsaklarim calissin diye ise yaradi islem tamam ama mafoldum hemeroidim kanadi . Bu arada benn dukanada devam ediyorum . Simdi kahve ve evvyapimi cikolatayla ufak bi keyif planliyorum aksama tekrar sporumu yaparim

Şimdi leslie 2 yaptım 30 dk. 15 dk da egzersiz yaparim aksama kadar

30dk lesliede benden gelsin ,spordan sonra cok acikiyorum ama hic bisey yemedim ogle yemegini bekliyorum aksamada spor ekliycem..
Kuru kayisi ,ac karnina kuru incirde iyi gelir tuvalet sorununa diye. Dusunuyorum

Kizlar selam anca yazıyorum
Kahvalti yok
Simdi yemek yiyorum
1.5 kepçe domates çorbası unsuz ve tanesiz
Z.yagli fasulye
Yogurt ve siyez ekmek

Annem fasulyeye seker koymus guya bana yapti diyetteyim diye sabahta ac kaldim o yuzden mecbur fasulye yiyorum....

Egzersizde yaptim ama dk tutmadim. Akşamda biraz eliptik yapmaya çalışcam eşim gelince.

Türk kahvesi+ 8 fındık 3 hurma ara ogun yaptim 15.00 gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…