Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

İnşallah hepimiz kurtulcaz kilolardan

Sahur kahvaltımı soylim 3 yumurta yi omlet yaptım biraz üstüne kasar rendeledim. Yarım kibrit kutusu kadar. Ve 2 dilim ekmekle yedim. Bir kase yoğurt.

Sabah tartildim ama emin degilim kizlar normalde daha fazla cikiyordum kaynnamlara gidersek ordada tartilip dogruysa yazicam ,sabah yulaf lapasi yaptim 1kasik yulaftan yarisini bile yiyemedim yaninda 1bardak cay simdi araogun yapicam filtre kahve+2hurma

Yulafi denemeye cesaretim bile yok burda arkadas tost tarifi vermisti onu denicem ama .afiyet olsun cnm zorlama kendini ilk gunun

Yulafi denemeye cesaretim bile yok burda arkadas tost tarifi vermisti onu denicem ama .afiyet olsun cnm zorlama kendini ilk gunun

Yulaf evde olmasa asla almam canim esim sicak suyla bile yiyor benimkinide ona verdim buralar az yiyordum birden kurt gibi saldirmazsam iyiyim simdilik

Yulaf evde olmasa asla almam canim esim sicak suyla bile yiyor benimkinide ona verdim buralar az yiyordum birden kurt gibi saldirmazsam iyiyim simdilik
Merhaba, aslında ben yulafı çok severek yiyorum. İçine Hindistan ceviz yağı, fındık, yarım muz, kuru meyveler, kabak çekirdeği içi gibi şeyler katıyorum. Kakao tarçın keçiboynuzu özüyle de farklı bi tat oluyo puding gibi. Yani aslında çok güzel yapılan alternatifler var belki böylesi hoşunuza gider diye yazdım fikir olsun

1 kasik yulaf az ki canim. 3 kasiga kadar serbest 1 dilim ekmek yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…