Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Kızlar akşam iki dilim yaklaşık 250 gr kadar dana şinitzel yedim salata ile tavada yağda kızarttığımız için bi de porsiyonu büyük tuttuğum için çok pişmanım, sizce çok mu?

bi de egzersiz olarak neler yapıyorsunuz?

Maalesef epey fazla olmuş. Yarin 30 ya da 40 dklik leslie yapabilirsin. Tavada yagda kizartmak yerine yagli kagitta firina atabilirsin

Canim bende de var. Bitki caylari detoks suları bile etki etmiyor. Eskiden kabuk tarçınlı su yapsam ishal gibi olurdum. Artik hic etkisi yok..

Kuru kayisim yok acaba alsammi diye düşünmeye başladım bende
Sabah ilik su ve kayısı deniyim bakiyim daha önceden ise yaramisti iyi aklima getirdin

Kahvalti
2 wasa eski kaşar bir ince dilim ve beyaz peynir
1 2 dilim domates

Size tartiniz icin birsey paylaşıyorum kizlar bol eksilerEki Görüntüle 2812037
Cok guzel bilgi canim. Benimde moralim bozuk biraz ama pes etmek yok elbette eksilcek. Birde ben 1 ay dolmadan yaklaşik 5 kg vermistim bu resimdeki gibi de olmuş olabilir ya da vucut direnc gelistirmis olabilir. O yuzden tam gaz devam

Cok guzel bilgi canim. Benimde moralim bozuk biraz ama pes etmek yok elbette eksilcek. Birde ben 1 ay dolmadan yaklaşik 5 kg vermistim bu resimdeki gibi de olmuş olabilir ya da vucut direnc gelistirmis olabilir. O yuzden tam gaz devam

Evet cok iyi verdin canim masallah kilolar azaldıkça veris hizida azaliyor , bende 2gundur detoks iciyorum insallah ondan az gostermemistir gecen hafta hic dikkat etmedim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…