Bende sutlu nescafe iciyorum simdi. Yemegi aksam eşimle yerim o oruclu canim bisey yemek istemedi bugunŞimdi egzersiz yapcam kizlar. Sonra da kiraz sapi ya da yesilcay icerim
Merhaba, aslında ben yulafı çok severek yiyorum. İçine Hindistan ceviz yağı, fındık, yarım muz, kuru meyveler, kabak çekirdeği içi gibi şeyler katıyorum. Kakao tarçın keçiboynuzu özüyle de farklı bi tat oluyo puding gibi. Yani aslında çok güzel yapılan alternatifler var belki böylesi hoşunuza gider diye yazdım fikir olsun
1 kasik yulaf az ki canim. 3 kasiga kadar serbest 1 dilim ekmek yerine
Canim bal eklemis miydin? Balsiz bende yiyemedim. Bal pekmez ya da keçiboynuzu ozu de olur. 1 tk ekleBizim evdede hep var esimde aynı dediginz gibi yiyor ,bugun kakaoyla dememistim bidahakinde dahada cesitlendiriyim tesekkur ederim
Offf bu gün kahvdltida tost yaptım çocuklara eşime canım çok çekti bide oruçluYulafi denemeye cesaretim bile yokburda arkadas tost tarifi vermisti onu denicem ama .afiyet olsun cnm zorlama kendini ilk gunun
SuperBen 1 saat once falan ara öğün yaptim. 3 k.incir+ 6 badem. 45 dk sporum var
Afiyet olsunOfff bu gün kahvdltida tost yaptım çocuklara eşime canım çok çekti bide oruçlu
. İftara az kaldı. Şimdiden soylim. Menüm. Küçük kase çorba toplasan 5 kasik var yok. Salata pilav var ama en fazla 3 Kaşik yerim. Tavuk göğsünü kizartacam az yağda. Ondan da 2 parça kadar. Yanına ayran. Bugün çok acıktım hem halsizim. Su beni çok üzüyor kilo vermeye yardımcı ya onu icemedin istediğim kadar. Bugünde spor yok kızlar. Temizlik yaptım. Pertim kalmadı.
Afiyet olsun canım. Her gün Spor onerilmiyor zatenKizlar bugun bende spor yapamadim dünden dolayı heryerim agriyodemin sekersiz bulup aldigim bisey vardi onun yarisini yedim icinde hurma fistik falan var
Allh kabul etsin afiyet olsun canimOfff bu gün kahvdltida tost yaptım çocuklara eşime canım çok çekti bide oruçlu
. İftara az kaldı. Şimdiden soylim. Menüm. Küçük kase çorba toplasan 5 kasik var yok. Salata pilav var ama en fazla 3 Kaşik yerim. Tavuk göğsünü kizartacam az yağda. Ondan da 2 parça kadar. Yanına ayran. Bugün çok acıktım hem halsizim. Su beni çok üzüyor kilo vermeye yardımcı ya onu icemedin istediğim kadar. Bugünde spor yok kızlar. Temizlik yaptım. Pertim kalmadı.
Canim bal eklemis miydin? Balsiz bende yiyemedim. Bal pekmez ya da keçiboynuzu ozu de olur. 1 tk ekle
Canim bende de var. Bitki caylari detoks suları bile etki etmiyor. Eskiden kabuk tarçınlı su yapsam ishal gibi olurdum. Artik hic etkisi yok..Kizlar wc sorunu için ne yapmalıyım
Aynı dertten muzdaripim ya diyetle birlikte geldiKizlar wc sorunu için ne yapmalıyım