Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Merhaba, aslında ben yulafı çok severek yiyorum. İçine Hindistan ceviz yağı, fındık, yarım muz, kuru meyveler, kabak çekirdeği içi gibi şeyler katıyorum. Kakao tarçın keçiboynuzu özüyle de farklı bi tat oluyo puding gibi. Yani aslında çok güzel yapılan alternatifler var belki böylesi hoşunuza gider diye yazdım fikir olsun

Bizim evdede hep var esimde aynı dediginz gibi yiyor ,bugun kakaoyla dememistim bidahakinde dahada cesitlendiriyim tesekkur ederim😊

Yulafi denemeye cesaretim bile yok 🤣🤣 burda arkadas tost tarifi vermisti onu denicem ama .afiyet olsun cnm zorlama kendini ilk gunun
Offf bu gün kahvdltida tost yaptım çocuklara eşime canım çok çekti bide oruçlu

. İftara az kaldı. Şimdiden soylim. Menüm. Küçük kase çorba toplasan 5 kasik var yok. Salata pilav var ama en fazla 3 Kaşik yerim. Tavuk göğsünü kizartacam az yağda. Ondan da 2 parça kadar. Yanına ayran. Bugün çok acıktım hem halsizim. Su beni çok üzüyor kilo vermeye yardımcı ya onu icemedin istediğim kadar. Bugünde spor yok kızlar. Temizlik yaptım. Pertim kalmadı.

. İftara az kaldı. Şimdiden soylim. Menüm. Küçük kase çorba toplasan 5 kasik var yok. Salata pilav var ama en fazla 3 Kaşik yerim. Tavuk göğsünü kizartacam az yağda. Ondan da 2 parça kadar. Yanına ayran. Bugün çok acıktım hem halsizim. Su beni çok üzüyor kilo vermeye yardımcı ya onu icemedin istediğim kadar. Bugünde spor yok kızlar. Temizlik yaptım. Pertim kalmadı.
Afiyet olsun

Kizlar bugun bende spor yapamadim dünden dolayı heryerim agriyo😅 demin sekersiz bulup aldigim bisey vardi onun yarisini yedim icinde hurma fistik falan var

Allh kabul etsin afiyet olsun canim

Aksam yemegi 19.00 karnabahar manti. Az once de eşimden kalan salata

Eklentiler

• IMG_20210328_183908.jpg
    IMG_20210328_183908.jpg
    154,2 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar wc sorunu için ne yapmalıyım
Canim bende de var. Bitki caylari detoks suları bile etki etmiyor. Eskiden kabuk tarçınlı su yapsam ishal gibi olurdum. Artik hic etkisi yok..

Kuru kayisim yok acaba alsammi diye düşünmeye başladım bende

X