- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Sagol cnmVermişsin işte kiz. Senin kilonda hafta da 500 gr normal zaten. Yagdan veriyosan sende daha cabuk farkedilir. Senin 5 kg vermen benim 20 kg vermeme eş değer. Bak beni yeni yeni herkes farketmeye başladı
Canim ben bu aksam porsiyon olarak fazla kaçırdım. Evdeki aradan sonra birsey yemedim. 19.30 da yeyince ve masallah kaynanam döktürmüş diğer şeylere saldirmamak için porsiyon fazla oldu.Kizlar pazartesiye hazir miyizhayırlısıyla bir tam 62 görsem bayram edicem
Yinede gayet iyi olmuş canımCanim ben bu aksam porsiyon olarak fazla kaçırdım. Evdeki aradan sonra birsey yemedim. 19.30 da yeyince ve masallah kaynanam döktürmüş diğer şeylere saldirmamak için porsiyon fazla oldu.
1 tabak tavuklu corba
2 but ve bezelye patates
Arnavut cigeri gibi bişey
2 3 kasik yogurtlu.
Tek tesellim başka kacamak yok ve ekmekte yok. Ciger de patates kizartmasi yoktu sogan ve maydanoz vardi
Hic farketmez kendini ne zaman hissedersen başla canımSlm kizlar bende baslamak istiyorum kafamda yarin basliyorum amaolcumlerinizi pazrtesi guncellediniginiz icin pazartesiden mi yaziyim size ☺
Yogurtlu dedigin sey ne canimCanim ben bu aksam porsiyon olarak fazla kaçırdım. Evdeki aradan sonra birsey yemedim. 19.30 da yeyince ve masallah kaynanam döktürmüş diğer şeylere saldirmamak için porsiyon fazla oldu.
1 tabak tavuklu corba
2 but ve bezelye patates
Arnavut cigeri gibi bişey
2 3 kasik yogurtlu.
Tek tesellim başka kacamak yok ve ekmekte yok. Ciger de patates kizartmasi yoktu sogan ve maydanoz vardi
Bu kadarla yirttik cok sukurIyi aksamlar kizlar. Aksam yemegim 2kepce tarhana corbasi 1tabak kabak dokmasinuzerine sarimsakli yogurt salcali sos 2 tane kofte 2 yemek kasigi salata yqrim bardak soda . Ara ogunn cay azuuucuk cekirdek
Hic farketmez kendini ne zaman hissedersen başla canım
Iyi aksamlar kizlar. Aksam yemegim 2kepce tarhana corbasi 1tabak kabak dokmasinuzerine sarimsakli yogurt salcali sos 2 tane kofte 2 yemek kasigi salata yqrim bardak soda . Ara ogunn cay azuuucuk cekirdek
Bu kadarla yirttik cok sukur
Icinde bulgur olursa kacamak olmaz canimDolma yiyebiliyor muyuz yoksa bu kacamak mi oluyor
Cnm bu degisik dolma ince koftelik bulgur ve birazcik kiymayla yapuyoruz . Dilim dilim kesip uzerine sarimsakli yogurt salcali sos dokuyoruz .hafta ici yaparim atarim sana fotoDolma yiyebiliyor muyuz yoksa bu kacamak mi oluyor
Tek kacamagim kizimla oglusummBu kadarla yirttik cok sukur
Dolmanin icinde ne olduğuna ve miktarına bagli :)Dolma yiyebiliyor muyuz yoksa bu kacamak mi oluyor
Kirmizi biber yoğurtlusuyduYogurtlu dedigin sey ne canim