Kaç kilo fazlan var canım 8 kilo kadar verme hedefim var benim desabah kalkar kalkmaz oğlanı okula gönderdim ve 45 dakika spor yaptım evde . Kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta 6 zeytin bir dilim peynirli börek yedim. Öğlen havuç salatası yedim. Akşam yemigini bir tabak erişte pilavı yedim. Yanina salata ve bir bardak ayran kizlar. Bugün irmik tatlısı yaptım. Servetine limonu fazla koyunca biraz hamurumsu olmuştu. Tadına bakmak için zor tuttum ama bir tane yedim bir küp şeker büyüklüğünde inanılmaz midem bulandı .
Burda mesele yedigini yakmak degil arkadasim. Hic bir sekilde şeker turevi yememek. Yani bu diyetin amaci bu vucuda bunu unutturmak. Yoksa normal diyette tabiki tadimlik yersin sporla yakarsin. İlk sayfada cok detayli yazdim. Makarna pirinç te şeker içeriyor. Beyaz unlu hiç bir şey yok. Ben cocuklarin yemeklerini bile tatmiyorum şuanYeni telafi ettim canım. 53 dakika boyunca yürüyüş yaptım. Ve 25 dakikada yine evde spor yaptım. Gunu sabah 45 dakika akşam 25 dakika spor +bur saat yani 5.329 adım atmışım İnşallah tartıda da eksiğini görürüm
Ay cocuklar manti yedi 2 Kasık kaldi o bana baktı ben ona baktım. Heralde çocukların kalanlarıni yemektende kilo alıyorumBurda mesele yedigini yakmak degil arkadasim. Hic bir sekilde şeker turevi yememek. Yani bu diyetin amaci bu vucuda bunu unutturmak. Yoksa normal diyette tabiki tadimlik yersin sporla yakarsin. İlk sayfada cok detayli yazdim. Makarna pirinç te şeker içeriyor. Beyaz unlu hiç bir şey yok. Ben cocuklarin yemeklerini bile tatmiyorum şuan
Geçmiş olsun canımBenim bu akşam bebegim ateslendi. 17.30 da Aksam yemegi olarak 2 kepce kuru fasulye 2 yk yogurt yedim. Yarim dilimde ekmek. Hastaneye gidip gelince simdi ara ogun yapiyorum geçe kaldi biraz. Nescafe ve incir
Bende oyleydim. Artik eşim yiyor yada çöpeAy cocuklar manti yedi 2 Kasık kaldi o bana baktı ben ona baktım. Heralde çocukların kalanlarıni yemektende kilo alıyorum
Cok geçmiş olsun simdi iyidir insAllahBenim bu akşam bebegim ateslendi. 17.30 da Aksam yemegi olarak 2 kepce kuru fasulye 2 yk yogurt yedim. Yarim dilimde ekmek. Hastaneye gidip gelince simdi ara ogun yapiyorum geçe kaldi biraz. Nescafe ve incir
Ben kuşlara koyuyorum allahtan ne koysam yiyolarBende oyleydim. Artik eşim yiyor yada çöpe
Hâla ateşi var bu gece uyku yok :'( sanirim idrar yolu enfeksiyonu, tahlil verdikCok geçmiş olsun simdi iyidir insAllah
ben sadece küp şeker kadar tattım oda keyfi değil zaten merak ettim acaba tadı damagima nasıl gelirde iyi gidiyorum çünkü canım hiç çekmiyor. Ve diyetin iyiye gidiyor açıkçası moralim yerine geldi. Börek te bugün hiç ekmek kullanmadım onu yerine geçsin diye. Pilav Şeker olduğu için tercih etmedim. Onun yerine erişte tercih ettim. Ama daha dikkat ederim. Şeker bende selülit yapıyor o yüzden bırakmak istiyorum daha çok.Burda mesele yedigini yakmak degil arkadasim. Hic bir sekilde şeker turevi yememek. Yani bu diyetin amaci bu vucuda bunu unutturmak. Yoksa normal diyette tabiki tadimlik yersin sporla yakarsin. İlk sayfada cok detayli yazdim. Makarna pirinç te şeker içeriyor. Beyaz unlu hiç bir şey yok. Ben cocuklarin yemeklerini bile tatmiyorum şuan
Ben bunlari kendini kafamdan soylemiyorum sana özel de degil. Bunlar diyetisyen ozge bezircinin hazirladigi bir diyet. Yiyebileceğimiz şeyleri tüm detaylarıyla yazmış. Uyup uymamak elbette sana kalmış. Ama bizde irade savaşı veriyoruz ve gerçekten hiç kolay değilben sadece küp şeker kadar tattım oda keyfi değil zaten merak ettim acaba tadı damagima nasıl gelirde iyi gidiyorum çünkü canım hiç çekmiyor. Ve diyetin iyiye gidiyor açıkçası moralim yerine geldi. Börek te bugün hiç ekmek kullanmadım onu yerine geçsin diye. Pilav Şeker olduğu için tercih etmedim. Onun yerine erişte tercih ettim. Ama daha dikkat ederim. Şeker bende selülit yapıyor o yüzden bırakmak istiyorum daha çok.
sabah bir dilim börek. Akşamda erişte v öğlen salata ile geçirdim. Ben 65 e de razıyım. Bende selülit var ya özellikle onun için şeker diyetine girdim. Benim bölgesel kilom var. Kollarım ve basenlerim özellikle yan kalça. Onu bölgesel olarak yapıyorum. Yürüyüş ekliyorum. Selülit kremi de sürüyorum. Şekeri de bitirseydim. Çok iyi olurdu. Bakalım nereye kadar giturebildiysem. Bayrama kadar böyle devam. Etmeyi düşünüyorum.Kaç kilo fazlan var canım 8 kilo kadar verme hedefim var benim de
Üç öğün karbonhidrat almışsın hayy maaşallah çaktırmayım derken kilo vermeyi de unutturursun sen bünyeye ehuhehhe
Haftaya 91 li rakamları gorursun inan buna degecektir o mutlulukStresli anlarimda ozellikle cocuklar hastalandığında yaptığım tek şey futursuzca yemekti. Evde dolusuyla abur cubur var. Aklima gelmiyor mu elbette geliyor ama kendime söz verdim ve tutucam
Şekersiz olmuyor böyle bebişim börek makarna ile şekersiz 21 günü başlamadan bitiriyorsunsabah bir dilim börek. Akşamda erişte v öğlen salata ile geçirdim. Ben 65 e de razıyım. Bende selülit var ya özellikle onun için şeker diyetine girdim. Benim bölgesel kilom var. Kollarım ve basenlerim özellikle yan kalça. Onu bölgesel olarak yapıyorum. Yürüyüş ekliyorum. Selülit kremi de sürüyorum. Şekeri de bitirseydim. Çok iyi olurdu. Bakalım nereye kadar giturebildiysem. Bayrama kadar böyle devam. Etmeyi düşünüyorum.
Bende ilk hamileligimde 87 ile başladım.Stresli anlarimda ozellikle cocuklar hastalandığında yaptığım tek şey futursuzca yemekti. Evde dolusuyla abur cubur var. Aklima gelmiyor mu elbette geliyor ama kendime söz verdim ve tutucam
Erişte dede şeker varmı canısıŞekersiz olmuyor böyle bebişim börek makarna ile şekersiz 21 günü başlamadan bitiriyorsun
Selülit için yürümek lazım ama biliyorum bende de var onlardan
Karbonhidrat alımı da sınırlı canım şeker denilen pancar şekeri değil sadece meyve şekeri de kısıtlı alınıyorErişte dede şeker varmı canısı
Geçmiş olsun.Hâla ateşi var bu gece uyku yok :'( sanirim idrar yolu enfeksiyonu, tahlil verdik