Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Kizlar yemeğimi 16.30 gibi yemiştim ondan sonra sadece ıhlamur ve su içtim suan bayaga aciktimmm aslinda sosyal medyada gezmek aciktiriyor heryerde yemek tarifleri en iyisi telefonu kapatıp uyumalıyım

Kizlar yemeğimi 16.30 gibi yemiştim ondan sonra sadece ıhlamur ve su içtim suan bayaga aciktimmm aslinda sosyal medyada gezmek aciktiriyor heryerde yemek tarifleri en iyisi telefonu kapatıp uyumalıyım
Uyuma imkanin varsa en iyisi. Ama sicak tarcinli süt tavsiye ederim

Ay siz yarin basliyosunuz kabak detoksuna keşke aldirsaydim dün eşime ya.. bende oglen cikabilirsem alirim insallah annem gelir cocuklara bakar

Kizlar ben bazen gece süt iciyorum. Çünkü cocuklarim uyumuyor midem kaziniyor, emziriyorum da. Aslinda icmesem daha iyi kg giderdi belki ama dun gece 3te uyudum mesela

Günaydın tartı 80.9 giden 800gr tam uymadim yedim yoksa daha çok giderdi neyse bu hafta o 7 li rakamlar görülecek şimdi kahvemi yapıyorum sonrasında 2 yumurta peynir yeşillik çay ile kahvaltı bugün kabak günü hadi kolay gelsin hepimize

Kizlar ben bazen gece süt iciyorum. Çünkü cocuklarim uyumuyor midem kaziniyor, emziriyorum da. Aslinda icmesem daha iyi kg giderdi belki ama dun gece 3te uyudum mesela
Kolay gelsin emzirirken daha çok acikiyor insan süt içiyorsun sonuçta bence birşey olmaz ahh o uykusuzluk düzenli uyku olmayınca ister istemez stres te oluyorsun vücut ödemde tutuyor

Kolay gelsin emzirirken daha çok acikiyor insan süt içiyorsun sonuçta bence birşey olmaz ahh o uykusuzluk düzenli uyku olmayınca ister istemez stres te oluyorsun vücut ödemde tutuyor
İcmemek gerekiyor canim ama dediğim gibi dayanamiyorum iste. Yoksa cocuklar uyuyor ben midemin krampindan uyuyamiyorum

Kizlar günaydınn
Gecen hafta 64 olan kilom bu hafta 63 1 kilo gitmis

Kahvalti;
1 haşlanmış yumurta 1 biber yarim salatalik

Kabak detoksuna baslicak arkadaşlara kolaylıklar dilerim herkes en az eksi 3 kilo gorur insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…