- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.627
TeşekkürlerGeçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerGeçmiş olsun.
İnşallah canim bende oyle bekliyorum. 91.1 oldugumda 6 ay dolmadan 20 kg vermiş olucamHaftaya 91 li rakamları gorursun inan buna degecektir o mutluluk
Oo muhteşemİnşallah canim bende oyle bekliyorum. 91.1 oldugumda 6 ay dolmadan 20 kg vermiş olucam
Afiyet olsun canımAksam azcik bulgur pilavi z.yaginda patates havuc brokoli pisirdim sarimsakli yogurt doktum mmhh tavsiyemdir . Ara ogun cay 1tane kayisi . Sporumuda yaptim
Ayy evet hazir kahvalti gibisi yok eşime diyorum bazen ne şanslısın hazir kahvaltiya geliyosunGünaydın
Bende yumurta haşlıyorum. Hiç halim yok kahvaltiya keşke hazir bir sofra olsa da oturuversem
Şuan oyle zor geliyor ki. Ama mecbur hazirlicam yoksa gündüz ne kadar iyi beslenebilecem bilmiyorum. Kabaklari yapmaya caliscam bugün bakalim ne kadar eksi gorcez. Kabaklari yaparken zeytinyagi kullandin miAyy evet hazir kahvalti gibisi yok eşime diyorum bazen ne şanslısın hazir kahvaltiya geliyosun
Benimde 51.gunun bu grupla ayni gün bitiyor diye katıldım birbirimize destek olmak adına katılabilirsin bence guzel tavsiyeler ve tarifler alabiliriz birbirimizden :)herkese selam :)
şekersiz 30 gün tamamlamış biri olarak katılmak istedim ama gec kaldım sanırım :)
harikasınız bence devam :)
Yok kabak hemen su salıyor zaten yapisma sorunu olmuyor, birde icine salatalik rendeleyebilirsin hem lezzeti artıyor hemde daha fazla odem atıp daha tok hissedebilirsin :)Şuan oyle zor geliyor ki. Ama mecbur hazirlicam yoksa gündüz ne kadar iyi beslenebilecem bilmiyorum. Kabaklari yapmaya caliscam bugün bakalim ne kadar eksi gorcez. Kabaklari yaparken zeytinyagi kullandin mi
Benimde 51.gunun bu grupla ayni gün bitiyor diye katıldım birbirimize destek olmak adına katılabilirsin bence guzel tavsiyeler ve tarifler alabiliriz birbirimizden :)
Devam edebilirsiniz tabi ne guzel 30 gün tamamlamişsinizherkese selam :)
şekersiz 30 gün tamamlamış biri olarak katılmak istedim ama gec kaldım sanırım :)
harikasınız bence devam :)
Salatalik sabah aksam yiyorum canim ya katmam herhalde :)Yok kabak hemen su salıyor zaten yapisma sorunu olmuyor, birde icine salatalik rendeleyebilirsin hem lezzeti artıyor hemde daha fazla odem atıp daha tok hissedebilirsin :)
Yine de granit tavada yapayim bari inşallah yapistirmaz. 1 kabak mi kullandin 2 mi tek öğün içinYok kabak hemen su salıyor zaten yapisma sorunu olmuyor, birde icine salatalik rendeleyebilirsin hem lezzeti artıyor hemde daha fazla odem atıp daha tok hissedebilirsin :)
Normalde 2 yapiyorum ama bugun oglen 1 adetten yaptimYine de granit tavada yapayim bari inşallah yapistirmaz. 1 kabak mi kullandin 2 mi tek öğün için