- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Merhabalar canım geçen gördüm cevap yazmayı unuttum iyi miHayırlı cumalar hanımlar. Bende bugün başladım benim migren olduğu için hep sabah diyetke başlayıp akşama doğru yarım ekmek sadece yediğim oluyor. Fena bir baş ağrısı. Bünyeye çaktırmadan yapacam inşallah biraz kilo vermekte inatçı benim. Sabah 2 haşlanmış yumurta az peynir ve zeytin küçük domates yarın salatalık ve küçük kase yoğurt yedim. Ara olarak sadece bir dilim portakal ona pişman oldum. Ama şuan öğle. Küçük tabakta pırasa yemeği ve dereotlu naneli salatalikli ve azıcık cia tohumu attım onu yiyiyorum. Ara olarak tarçınlı kahve içeceğim. Yanına belki iki kayısı.
Takılan kilolar içinde tavsiye ediliyor zaten:)O kadar etki edeceğini düşünmüyorum ben 1.5a da razıyımben 6 aydir diyette oldugum için vucut sasirir belki
Günaydın.
Şekersiz 1. Hafta sonucu : 1.4 kg
Sagol canim. Gel beklerizSupersin canimsizi takip ediyorum kizimin dogum gnu telasi bitsin bende katilicam aranıza fikir olsun diye simdiden menuleri okuyorum
Kizlar bende aldim kabak akşam baslicamOgle;
2 kabak dere otu yogurt ceviz
Afiyet olsun canim ben hâla yapamadimPinkchocalate diceksinizbittikce yapiyorum kizlar hastasi olduk biz ailecek
Bende bugun baslayamadim yarin inşallah. Kuru fasulye istedi canim :)Ara ogun yemedim oglen kabak sarimsak nane yogurt 1.5dilim ekmek . Detox yapmiyorum kizlar canim istemedi suan. Hazir hissedemedim
Zaten bayaga tok tutuyo ben simdi aksam için hazirlicam gece acikmiyim diye yicemOgle yemegim yok. Turk kahvesi 3 hurma 3 badem yedim. Şuan çok açım. Ama aksama kadar dayanip kabak yapicam. Aksam yemegim erken olcak biraz
Ben Çarşamba alırım kabak Perşembe yerim ama hem ara hem ana olarak. Tabi kahvaltı hariç.Ben varım pztesi yada salı katılmak isteyenlere de uyarsa yapabiliriz
Bende 64 istiyorum başlangıç olarakOff sil baştan o zaman neyse yolum uzun zaten ilk önce 68 sonra 64 ü görmek istiyorum teşekkürler bilgi için tostum tam buğday ekmeğindendi
Evet canım migren baya tetikliyor hep bu yüzden diyetlerden kacmisimdir.o yüzden fazla belli attirmeden yapıyorum.Merhabalar canım geçen gördüm cevap yazmayı unuttum iyi mi
Diyete mi başladın migrenin mi var aç kalınca ağrı tutuyorsa çok kötü bende de var o tok kalmaya çalışıyorum ama ortayı bulamayınca da kilolar gitmiyor ne yazık ki
Canim menun pek sekersize uymuyor borek eriste falansabah kalkar kalkmaz oğlanı okula gönderdim ve 45 dakika spor yaptım evde . Kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta 6 zeytin bir dilim peynirli börek yedim. Öğlen havuç salatası yedim. Akşam yemigini bir tabak erişte pilavı yedim. Yanina salata ve bir bardak ayran kizlar. Bugün irmik tatlısı yaptım. Servetine limonu fazla koyunca biraz hamurumsu olmuştu. Tadına bakmak için zor tuttum ama bir tane yedim bir küp şeker büyüklüğünde inanılmaz midem bulandı .
Yeni telafi ettim canım. 53 dakika boyunca yürüyüş yaptım. Ve 25 dakikada yine evde spor yaptım. Gunu sabah 45 dakika akşam 25 dakika spor +bur saat yani 5.329 adım atmışım İnşallah tartıda da eksiğini görürümCanim menun pek sekersize uymuyor borek eriste falan