Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Ayy evet hazir kahvalti gibisi yok eşime diyorum bazen ne şanslısın hazir kahvaltiya geliyosun
Şuan oyle zor geliyor ki. Ama mecbur hazirlicam yoksa gündüz ne kadar iyi beslenebilecem bilmiyorum. Kabaklari yapmaya caliscam bugün bakalim ne kadar eksi gorcez. Kabaklari yaparken zeytinyagi kullandin mi

herkese selam :)
şekersiz 30 gün tamamlamış biri olarak katılmak istedim ama gec kaldım sanırım :)
harikasınız bence devam :)

herkese selam :)
şekersiz 30 gün tamamlamış biri olarak katılmak istedim ama gec kaldım sanırım :)
harikasınız bence devam :)
Benimde 51.gunun bu grupla ayni gün bitiyor diye katıldım birbirimize destek olmak adına katılabilirsin bence guzel tavsiyeler ve tarifler alabiliriz birbirimizden :)

Şuan oyle zor geliyor ki. Ama mecbur hazirlicam yoksa gündüz ne kadar iyi beslenebilecem bilmiyorum. Kabaklari yapmaya caliscam bugün bakalim ne kadar eksi gorcez. Kabaklari yaparken zeytinyagi kullandin mi
Yok kabak hemen su salıyor zaten yapisma sorunu olmuyor, birde icine salatalik rendeleyebilirsin hem lezzeti artıyor hemde daha fazla odem atıp daha tok hissedebilirsin :)

Birazdan 1 tane kabak yapicam çünkü sabah kahvaltim geçe kalmıştı çok aç hissetmiyorum. Akşam duruma göre iki kabak yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…