Benide oyle. 1.5 yememe ragmen acayip tok tuttu. Yarin senin son günün herhalde benim persembe bitecek bakalim cuma kaç gelicem2 yumurta o kadar tok tuttuki erken yediğim halde sırf uymak için ogle ogunu yaptim
Bende birazdan ara ogun yapicam. Benim 2.gunum yarin bitiyor sonucu görmek için persembe sabahtan tartilirim insAllahBenide oyle. 1.5 yememe ragmen acayip tok tuttu. Yarin senin son günün herhalde benim persembe bitecek bakalim cuma kaç gelicembugun 92.4tüm
şuan bile hiç açlık yok. Arada kahve içerim diyodum halbuki.
5ten sonra acikirsam turk kahvesi içerim akşam da 7 de kabagi yer günü kapatirim.
Bende de var o sorun bakalım ne olacak. Hemde o kadar detoks suyu, kiraz sapi falan iciyorum ona ragmen yok...Ara ogun;
2 dilim portakal
2 dilim elma
4,5 cilek
Bir kase kadar meyve salatası yaptim normalde hiç meyve yemem wc sorunu yaşıyorum lif almak için oyle karisik yaptim
Aynen normal su içmiyorum hep limon sıkıyorum...Bende de var o sorun bakalım ne olacak. Hemde o kadar detoks suyu, kiraz sapi falan iciyorum ona ragmen yok...
Şimdi yaptim canim dayanamadim. Yarim armut turk kahvesi. Tabagin hepsini yiyemedimAynen normal su içmiyorum hep limon sıkıyorum...belki meyve iyi gelir sende ara ogun yap mutlaka kucuk cocuk var enerji lazım sanada
Yangınlar iyidir15 dk leslie yaptim. 15 dk da egzersiz yapmaya caliscam. Selulit kreminide sürdüm yangin var
Bende onu düşündüm ama bugun takatim kalmadi canimYangınlar iyidirzumba tavsiye ederim hem cok hareket hemde cocuklarda müzik sesiyle oyalaniyor
Afiyet olsun canim. Cuma ödül yapip bende kepekli makarna yapabilirimIyi aksamlar kizlar oglen haslama corbasi ictim ara ogunde 1 tane muz yedim . Aksam yine corba birazda makarna sarimsakli yogurt ve salata. Makarnam tambugdaydi aslinda yapmayacaktim kizim istedi diye yaptim o salcasiz yiyo dalginlikla basmisim biber salcasini yana yakila yedik esimlecayin yanina kuru kayisi incir ceviz kaju
Sagol canim ,bence arada mutlu olacagin seyker yemek seninde hakkinAfiyet olsun canim. Cuma ödül yapip bende kepekli makarna yapabilirim
Ben mutsuz değilim. İnan kg verdikce cok daha fazla mutlu oluyorum. Çünkü cok yüksek bir yerden indim buraya daha da yolum varSagol canim ,bence arada mutlu olacagin seyker yemek seninde hakkin
Yapasın yoksa dilimle az zeytinyag ve baharat tuzla harmanla. Yagli kagida koy firinda kizart. Sonra da buzluga atabilirsin. Cikarinca da uzerine yogurt sarimsakla enfestoBir surude kabak aldirmistim nedense kendimi hazir hissetmedim. Yarinda kayinvalidemgile gidicez yemege . Artik pers baslayim bari
Detoks haricinde de tuketebilirsin cok aldıysan dolma falan yapabilirsin ama detoks yapsan iyi olabilir sonucu merak ediyorum kilo verdim mi bilemem ama karnım icine göçtüBir surude kabak aldirmistim nedense kendimi hazir hissetmedim. Yarinda kayinvalidemgile gidic ez yemege . Artik pers baslayim bari