- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Afiyet olsun canim yaglarini soksunn alsinCanim bende akşam kayinvalidemdeydim. O da şansima yine bamya yapmış 2 tabak kelle paça içtim az birşey döner ve bamya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim yaglarini soksunn alsinCanim bende akşam kayinvalidemdeydim. O da şansima yine bamya yapmış 2 tabak kelle paça içtim az birşey döner ve bamya
Ben baslicam yarin pazar var spordan cikip alirimKabaga basliyormusyiz yarin kizlar ben bugunn aldim pazardan hic canimda cekmiyo
Bende varım kabak detoksunaKabaga basliyormusyiz yarin kizlar ben bugunn aldim pazardan hic canimda cekmiyo
Bende varım kahvaltı sonrası bende yürüyüş yapıp alacağım kabaklarıBen baslicam yarin pazar var spordan cikip alirim
Sakın bozma uyu hadi iyi geceler yarın tartı varKizlar yemeğimi 16.30 gibi yemiştim ondan sonra sadece ıhlamur ve su içtim suan bayaga aciktimmm aslinda sosyal medyada gezmek aciktiriyor heryerde yemek tarifleri en iyisi telefonu kapatıp uyumalıyım
İnşallah canim. Kv yaptığı için biraz yagliydilar. Bu hafta için kabak alamadim. Yarin alabilirsem 3 gun kabak detoksu yaparim. Ve dikkat eder sifir yagsiz sekersiz beslenirsem gider kilolarAfiyet olsun canim yaglarini soksunn alsin
Uyuma imkanin varsa en iyisi. Ama sicak tarcinli süt tavsiye ederimKizlar yemeğimi 16.30 gibi yemiştim ondan sonra sadece ıhlamur ve su içtim suan bayaga aciktimmm aslinda sosyal medyada gezmek aciktiriyor heryerde yemek tarifleri en iyisi telefonu kapatıp uyumalıyım
Kolay gelsin emzirirken daha çok acikiyor insan süt içiyorsun sonuçta bence birşey olmaz ahh o uykusuzluk düzenli uyku olmayınca ister istemez stres te oluyorsun vücut ödemde tutuyorKizlar ben bazen gece süt iciyorum. Çünkü cocuklarim uyumuyor midem kaziniyor, emziriyorum da. Aslinda icmesem daha iyi kg giderdi belki ama dun gece 3te uyudum mesela
İcmemek gerekiyor canim ama dediğim gibi dayanamiyorum iste. Yoksa cocuklar uyuyor ben midemin krampindan uyuyamiyorumKolay gelsin emzirirken daha çok acikiyor insan süt içiyorsun sonuçta bence birşey olmaz ahh o uykusuzluk düzenli uyku olmayınca ister istemez stres te oluyorsun vücut ödemde tutuyor
Cok iyi sonuç canim tebrik ederimGünaydın.
Şekersiz 1. Hafta sonucu : 1.4 kg
O kadar etki edeceğini düşünmüyorum ben 1.5a da razıyım ben 6 aydir diyette oldugum için vucut sasirir belkiKabak detoksuna baslicak arkadaşlara kolaylıklar dilerim herkes en az eksi 3 kilo gorur insAllah