Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

sabah kalkar kalkmaz oğlanı okula gönderdim ve 45 dakika spor yaptım evde . Kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta 6 zeytin bir dilim peynirli börek yedim. Öğlen havuç salatası yedim. Akşam yemigini bir tabak erişte pilavı yedim. Yanina salata ve bir bardak ayran kizlar. Bugün irmik tatlısı yaptım. Servetine limonu fazla koyunca biraz hamurumsu olmuştu. Tadına bakmak için zor tuttum ama bir tane yedim bir küp şeker büyüklüğünde inanılmaz midem bulandı .
Kaç kilo fazlan var canım 8 kilo kadar verme hedefim var benim de 😌
Üç öğün karbonhidrat almışsın hayy maaşallah çaktırmayım derken kilo vermeyi de unutturursun sen bünyeye ehuhehhe :KK53: :KK70:

Yeni telafi ettim canım. 53 dakika boyunca yürüyüş yaptım. Ve 25 dakikada yine evde spor yaptım. Gunu sabah 45 dakika akşam 25 dakika spor +bur saat yani 5.329 adım atmışım İnşallah tartıda da eksiğini görürüm
Burda mesele yedigini yakmak degil arkadasim. Hic bir sekilde şeker turevi yememek. Yani bu diyetin amaci bu vucuda bunu unutturmak. Yoksa normal diyette tabiki tadimlik yersin sporla yakarsin. İlk sayfada cok detayli yazdim. Makarna pirinç te şeker içeriyor. Beyaz unlu hiç bir şey yok. Ben cocuklarin yemeklerini bile tatmiyorum şuan

Benim bu akşam bebegim ateslendi. 17.30 da Aksam yemegi olarak 2 kepce kuru fasulye 2 yk yogurt yedim. Yarim dilimde ekmek. Hastaneye gidip gelince simdi ara ogun yapiyorum geçe kaldi biraz. Nescafe ve incir

Burda mesele yedigini yakmak degil arkadasim. Hic bir sekilde şeker turevi yememek. Yani bu diyetin amaci bu vucuda bunu unutturmak. Yoksa normal diyette tabiki tadimlik yersin sporla yakarsin. İlk sayfada cok detayli yazdim. Makarna pirinç te şeker içeriyor. Beyaz unlu hiç bir şey yok. Ben cocuklarin yemeklerini bile tatmiyorum şuan
Ay cocuklar manti yedi 2 Kasık kaldi o bana baktı ben ona baktım. Heralde çocukların kalanlarıni yemektende kilo alıyorum 😀

Kizlar bide bugun aletli pilatese gitmiştim onu yazmayı unuttum :)
Bayaga tokum yogurt ve kabak cok tok tutuyor ve en sevdigim ikili

ben sadece küp şeker kadar tattım oda keyfi değil zaten merak ettim acaba tadı damagima nasıl gelirde iyi gidiyorum çünkü canım hiç çekmiyor. Ve diyetin iyiye gidiyor açıkçası moralim yerine geldi. Börek te bugün hiç ekmek kullanmadım onu yerine geçsin diye. Pilav Şeker olduğu için tercih etmedim. Onun yerine erişte tercih ettim. Ama daha dikkat ederim. Şeker bende selülit yapıyor o yüzden bırakmak istiyorum daha çok.

ben sadece küp şeker kadar tattım oda keyfi değil zaten merak ettim acaba tadı damagima nasıl gelirde iyi gidiyorum çünkü canım hiç çekmiyor. Ve diyetin iyiye gidiyor açıkçası moralim yerine geldi. Börek te bugün hiç ekmek kullanmadım onu yerine geçsin diye. Pilav Şeker olduğu için tercih etmedim. Onun yerine erişte tercih ettim. Ama daha dikkat ederim. Şeker bende selülit yapıyor o yüzden bırakmak istiyorum daha çok.
Ben bunlari kendini kafamdan soylemiyorum sana özel de degil. Bunlar diyetisyen ozge bezircinin hazirladigi bir diyet. Yiyebileceğimiz şeyleri tüm detaylarıyla yazmış. Uyup uymamak elbette sana kalmış. Ama bizde irade savaşı veriyoruz ve gerçekten hiç kolay değil

Stresli anlarimda ozellikle cocuklar hastalandığında yaptığım tek şey futursuzca yemekti. Evde dolusuyla abur cubur var. Aklima gelmiyor mu elbette geliyor ama kendime söz verdim ve tutucam

Kaç kilo fazlan var canım 8 kilo kadar verme hedefim var benim de 😌
Üç öğün karbonhidrat almışsın hayy maaşallah çaktırmayım derken kilo vermeyi de unutturursun sen bünyeye ehuhehhe :KK53: :KK70:
sabah bir dilim börek. Akşamda erişte v öğlen salata ile geçirdim. Ben 65 e de razıyım. Bende selülit var ya özellikle onun için şeker diyetine girdim. Benim bölgesel kilom var. Kollarım ve basenlerim özellikle yan kalça. Onu bölgesel olarak yapıyorum. Yürüyüş ekliyorum. Selülit kremi de sürüyorum. Şekeri de bitirseydim. Çok iyi olurdu. Bakalım nereye kadar giturebildiysem. Bayrama kadar böyle devam. Etmeyi düşünüyorum.

sabah bir dilim börek. Akşamda erişte v öğlen salata ile geçirdim. Ben 65 e de razıyım. Bende selülit var ya özellikle onun için şeker diyetine girdim. Benim bölgesel kilom var. Kollarım ve basenlerim özellikle yan kalça. Onu bölgesel olarak yapıyorum. Yürüyüş ekliyorum. Selülit kremi de sürüyorum. Şekeri de bitirseydim. Çok iyi olurdu. Bakalım nereye kadar giturebildiysem. Bayrama kadar böyle devam. Etmeyi düşünüyorum.
Şekersiz olmuyor böyle bebişim börek makarna ile şekersiz 21 günü başlamadan bitiriyorsun :confused:
Selülit için yürümek lazım ama biliyorum bende de var onlardan :KK76:

Stresli anlarimda ozellikle cocuklar hastalandığında yaptığım tek şey futursuzca yemekti. Evde dolusuyla abur cubur var. Aklima gelmiyor mu elbette geliyor ama kendime söz verdim ve tutucam
Bende ilk hamileligimde 87 ile başladım.
diyetsiz spor ve aşırı yemeyi sadece kistim
19 kilo verdim . İkincii ise 84 ile Başladım. 1yil 4 ayda 17 .5 verdim ilk 10 kiloyu sadece akşam yemeklerini erken yiyip ve hiçbir şey yemedim. Azda olsa yine dikkat ettim. Ve normal yürüyüş yaptım. 76 Lara geldim spora başladım 67.5 oldum. 6 aydır bu kiloyu koruyorum hep 68 69 en fazla 70 olmuş. Bazen sona gelince gerçekten son 3. 5 kiloyu vermekte insan hem zorlanıyor hemde ister istemez biraz gevseklik oluyor. Bahane olsun diye demiyorum ama gerçekten ben her diyete girdiğimde kötü oluyorum migren ataklarim oluyor sırf bu yüzden hacamat oldum. Azaldı ama karbonhidrata hiç gelemiyirum en çok o bende büyük eksiklik oluyor. O yüzden şeker bana daha rahat zor olan hamur. Şeker diyetine dedin baslim çünkü selülit yapıyor bende. Ve yavaş yavaş da hamuru bırakmayı düşünüyorum. Poğaça su böreği kekler bunlar benim en favori sevdiklerim oyuzden biraz zor olacak. Ama olacak

Şekersiz olmuyor böyle bebişim börek makarna ile şekersiz 21 günü başlamadan bitiriyorsun :confused:
Selülit için yürümek lazım ama biliyorum bende de var onlardan :KK76:
Erişte dede şeker varmı canısı

X