Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

İnşallah temiz cikar. Gecen yil olmustu benim cok fenaydi
Geçmiş olsun sana da canım. Benim kulağımda başladı canım. Önce kulak uğuldaması. Sonra arkasında şişlik oldu ağrı yaptı sonra geniz akıntsına cevirdi. Oda gıcıkla öksrük yapıyor. Büyük ihtimal kulak iltihabı oldu

Sabah dereotlu omlet bir dilim ekmek 3 zeytin bir dilim peynir ve yoğurt bir kase yedim. Ara birşey yok . Öğle bir tabak etli güveç bir dilim peynirli börek. Yine ara yok . Akşam 5.30 da yine bir dilim börek ve salata bir bardak ayran. Bu arada bugün içecek olarak rezene maydanoz limon nane tarçın ve karanfil demledim. Onu içiyorum gün boyu 2 litre olarak . Akşam nasipse 40 dakikalık spor yapacam. İsterseniz linkleri atım. Bölgesel çalışıyorum kol ve basen bölgem çok olduğu için özellikle onları yapıyorum. Yalnız baya etkili hareketler. Yürüyüş yapamayacağım sadece bu günlük. Yalnız ilk gün sadece kayısı yedim çok şükür aşırı ne acıkma var nede öyle şeker isteği çok şükür 3ncu gün ama hiç çekmiyor.

[20/3 13:45] فركان ميران: [20/3 13:48] فركان ميران: [20/3 13:48] فركان ميران: [20/3 13:52] فركان ميران:

Iyi aksamlar kizlar aksam yemeginde sadece balik ve salata yedim .esiminndayisina gittik dolma soslu kek baklava vardi agzima surmedim bozmadim 2 bardak cay ictim oglumu uyutunca spor yapicam .biraz gerginim belki kahve yaninada su el yapimi cikilatamdan yerim

Afiyet olsun canım benim belim ve kemiklerim ağrıyor. Bugün oğlanı dışarı çıkardım fena koşturdu beni bide spor ve yürüyüş. Kaslarında çok ağır olmuş. Yapamadım sporu ya. Yarın telafi etmeyi düşünüyorum.

Canim bende akşam kayinvalidemdeydim. O da şansima yine bamya yapmış 2 tabak kelle paça içtim az birşey döner ve bamya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…