Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Güncel kilomben74-75 bekliyodum oysa

Eklentiler

• CB9CE34A-AC7C-4B8B-90F0-8907CECAB23C.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 30

Katılmak istiyorum. Ama yazıyı bu sabah okuduğum için tartılmadım. Yarın sabah tartılır söylerim.
İnşallah kurtulurum şu tatlı bağımlılığımdan.

Kızlar kahvaltım :)

Eklentiler

• 896D48DC-1F76-4AA9-B0FC-EA97DB18763D.jpeg
    193,7 KB · Görüntüleme: 31
pofu sabah erken uyanınca çekebildim her zaman cekemiyorum

Eklentiler

• 20190321_071941.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 31
Gunaydin herkese. Uzun yolun ilk gunu bugun. Saglikla ve dayanismayla bu yolu tamamlamamiz dilegiyle... :)

Kilom: 51.8

Koca bir bardak su icerek gune basladim. Birazdan kahvaltimi yapacagim. Oglen gibi spor yapmayi planliyorum. Aksam 6 gibi yeme olayini bitirmis olurum. Kalan zamanimi da ders calismaya ayiracagim. Gunun kritigini aksam yapariz. :)

Basaracagiz, inaniyorum. :)

Bahari var gucumle kucakliyorum. Hos geldin gonlumun birincisi! :)

Pc den girince tabloyu düzenliycem

Canım ilk gün 21 dk yürüme sonraki hergün 2 dk artırarak devam ediyordunuz sanırım ? Ya da verdiğin hesapta yazıyordu acayip kafam karısık Şimdi ne yapacağız 90 gün her gün 2 dk artırmaya kalksak ben akşam işten sonra eve kadar 2 saat yürümem lazım ya da eve hiç uğramamalıyım

Yok kız kafana göre takılo önmli değil amaç spor yapmak olsun

Günaydın herkese.

Kurallar, herşey süper, 21 Haziran tarihi gözümü korkutsa da Bugün başladık, hep beraber en az 60 ı tamamlayalım inşallah. Kilo bildirimleri yapıldı mı? Dün akşam tartıldım; 68 Kg.

Kahvaltı olarak şunu yedim, akşama kadar bişey yemeyeceğim: Şekersiz yaşam gün 1

Afiyet olsun. Birlikte devam ettireceğiz daha iyi olacak, özellikle ramazan ayını kilo almadan atlatmak normalde de 2 öğün mü besleniyorsun ?

Kızz sabah tartılsaydın ya daha az çıkardın

Kilo bildirimi yapıldı bn hala pc ye geçemedim, düzenliycem inş

Afiyet olsun kuzum neden zeytin peynir yok?

1inden beri burdayım 1 gün tamamlamadım daha. Ama kızları çok sevdim takılıyordum burda muhabbet hoşuma gidiyordu.

Phoenix, sakın pes etme. Sadece rafine şekeri çıkartsan ve unlu mamülleri de kahvaltı ile sınırlasan bile nasıl hızlı bi değişim olacak göreceksin.
Afiyet olsun. Birlikte devam ettireceğiz daha iyi olacak, özellikle ramazan ayını kilo almadan atlatmak normalde de 2 öğün mü besleniyorsun ?
thank youu
Çok düzenli bir yeme şeklim yok. Yemekhanede çıkanları da yemiyorum, yanıma ne getirirsem onları atıştırıyorum genelde gün içinde. Hurma, peynir, karabuğdaylı salatar vs oluyor. Şekersiz unsuz kek bazen.
Kızz sabah tartılsaydın ya daha az çıkardın

Kilo bildirimi yapıldı bn hala pc ye geçemedim, düzenliycem inş

Afiyet olsun kuzum neden zeytin peynir yok?
Üşendim sabah çıkarmaya ama yumurta ve bol zeytinyağlı salata acayip tok tutuyor gerçekten. Hatta 1/3 çay bardağı zeytin yağıda içtim en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…