• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ben o saydığın meyvelerin üstüne bi de çikolata sos , jöle möle döküp yiyorum o nasıl olcak :KK70:
Dün 63' gördüm Allahım ben ve 63 :KK70: ben hamileliklerimde bu kadar kilo almamıştım
ben iyiyim tatlım :KK70: valla ben aylardır şekersiz besleniyorum o yüzden zorlanmıyorum zaten tatlı isteğimi portakal muz dut kayısı hurmadan fazlasıyla alıyorum, regl olmama rağmen kriz bile yaşamadım :KK70:
eğer bi hedef varsa çekilen çile kutsal oluyor :KK70::KK70::KK70:

Ben o saydığın meyvelerin üstüne bi de çikolata sos , jöle möle döküp yiyorum o nasıl olcak :KK70:
Dün 63' gördüm Allahım ben ve 63 :KK70: ben hamileliklerimde bu kadar kilo almamıştım
ahaha yemicen kuzuumm çikolata almıycan eve olcak bitcek..yaaa senin kilonda ne var allahsen güzel güzel bi kaç haftada verirsin :Dben 70 kiloyum onu nettceezzz:D

Bu aralar biraz sağlık sorunum var , ilaçlarım falan var onlar da dehşet şekilde iştahımı açtılar
pofu pofu

ahaha yemicen kuzuumm çikolata almıycan eve olcak bitcek..yaaa senin kilonda ne var allahsen güzel güzel bi kaç haftada verirsin :KK70:ben 70 kiloyum onu nettceezzz:KK70:
Benim sıpa kendine çikolata alınca bana da alıyo Pofu yemesem gönlü kalır , ay bahanem de pek güzel ama :KK70::KK70::KK70:

Bu aralar biraz sağlık sorunum var , ilaçlarım falan var onlar da dehşet şekilde iştahımı açtılar
pofu pofu

oooww o zor iş ama yine de kendini frenlemeye çalış kuzuuummm

Benim sıpa kendine çikolata alınca bana da alıyo Pofu yemesem gönlü kalır , ay bahanem de pek güzel ama :KK70::KK70::KK70:

ahahaha canıımmm nasıl güzell bahanelerrrrrr ama zaman geçiyorrrrr ve bahane kabul etmiyorr
mart-nisan-mayıs bilmem anlatabildim mii

Benim için Nisan sonu önemli , verdim verdim veremedim battı balık yan gider yicem içcem keyfime bakcam :kk77:

Napem öyle yapıyom olmuyo böyle yapıyom olmuyo , azcık da hayata kilolu kilolu takılırım , belki o vakit dertleri daha kolay taşırım ..
sonra iyice şişicen :) pek öyle olmuyor tabi ama sen bilirsin :KK70:

gelmişken bugün özetini de yazayım

şekersiz 5. gün
sabah 2 büyük bardak su

kahvaltı 8.40
klasik kahvaltım kaçamak olarak 1 çatal helva yedim :işsiz::işsiz:

ara 11.00
sütlü kahve 1 kayısı

öğlen 13.00
kurufasulye susuz, soğan ayran

ara 15.00
şekersiz türk kahvesi

akşam 18.00
brokoli çorbası havuç soğan limonlu:) (olacak)

sonrasında ara yapar mıyım açlık durumuma bağlı :KK70:

su: 3 litre
spor: hala yok yemek sonrasında yapar mıyım bi bakıcam :KK70:

gelmişken bugün özetini de yazayım

şekersiz 5. gün
sabah 2 büyük bardak su

kahvaltı 8.40
klasik kahvaltım kaçamak olarak 1 çatal helva yedim :işsiz::işsiz:

ara 11.00
sütlü kahve 1 kayısı

öğlen 13.00
kurufasulye susuz, soğan ayran

ara 15.00
şekersiz türk kahvesi

akşam 18.00
brokoli çorbası havuç soğan limonlu:) (olacak)

sonrasında ara yapar mıyım açlık durumuma bağlı :KK70:

su: 3 litre
spor: hala yok yemek sonrasında yapar mıyım bi bakıcam :KK70:
akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmadım, spor da yapılmadı yarın antreman programıma devamm..şuan keyfi şekersiz türk kahvesi içiyorum :)

Ben de yazayim bildirimi gormusken :)

10.30
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 lokma peynir

14.30
Sade nescafe
1 hurma
5 findik

16.30
1.5 kase mercimek corbasi

20.30
Sade Türk kahvesi

Ben de yazayim bildirimi gormusken :)

10.30
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
2 zeytin
1 lokma peynir

14.30
Sade nescafe
1 hurma
5 findik

16.30
1.5 kase mercimek corbasi

20.30
Sade Türk kahvesi
afiyet olsun tatlımm :)

şu nescafeleri içmenizi önermiyorum açıkcası..içinde çok katkı maddesi var

ayyy sabahtan beridir giriş yapamıyordum şifremi değiştirmek zorunda kaldım..neyse sonunda burdayım
sitenin yeni hali de fena olmamış :D

şekersiz 6. gündeyim :) zaman gerçekten çok hızlı geçiyor ve martın 1i olması da cabası :)

Bende bugün instagramda görüp başlayayım demiştim ama 21 gün yapamam bende daha önce 15 gün yapmıştım şimdi bende 2 hafta yapmak istiyorum bugün daha kahvaltı ettim şimdi temizlik yapacağım bozmadan ilerleriz inşallah

Back