• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

peki antremanlarda ağırlık kullanıyor musun?
Kullandığım zamanlar oldu ama şuan kullanmıyorum ağırlıkla çalışınca aşırı Bi iştah geliyo makro besinleri ayarlayamıyorum proteini çok tüketemediğim için verim alamıyorum beslenme mi ayarlayabildiğim zamanlar ağırlıkta çalışıyorum

Bu p90* i bende hep görüyorum İnternette de bazı yerlerden ulaşılıyor videolara ama çok zor Bi program yapabilene helal olsun. Ben evde 30day shred bbg fitness blender programları denedim halada bunları yapıyorum dönüşümlü online koçluk bende denedim ama 2 hafta dayanabildim sadece yumurta et balık tavuk vardı meyve ekmek yoğurt süt kuruyemiş falan hiçbişey yoktu dayanamadım bıraktım sizin online koçlukta beslenme düzeni nasıldı genel olarak ben sürdürülebilir bişeyler yapmak istiyorum
p90x zor evet yani ilk başlayana zor gelir, ama zaten orda diyor hepsini yapmak zorunda değilsiniz diye, bir de ben 2 senedir antreman yaptığım ve son dönemlerde ağırlık çalıştığım için hareketlere aşinayım zorlamıyor pek, sadece ertesi gün bi taraflarım ağrıyor :D

fitness blender ben de yapıyorum ara ara :) can sıkılınca
benimkinde meyve de vardı, kuruyemişte, kefir de sebze de ekmek de öyle kısıtlı değildi ve ben çok doyuyordum yiyemiyordum

Kullandığım zamanlar oldu ama şuan kullanmıyorum ağırlıkla çalışınca aşırı Bi iştah geliyo makro besinleri ayarlayamıyorum proteini çok tüketemediğim için verim alamıyorum beslenme mi ayarlayabildiğim zamanlar ağırlıkta çalışıyorum
bölgesel için muhakkakk ağırlık kullanmalısın nacizane fikrim, ağırlıklla ben karna ve bele yoğunlaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam 1 kilo belden yağ gitmişti :D russian twist hastayım mesela, crunch kick üstüne hepsinde ağırlık kullanıyorum

p90x zor evet yani ilk başlayana zor gelir, ama zaten orda diyor hepsini yapmak zorunda değilsiniz diye, bir de ben 2 senedir antreman yaptığım ve son dönemlerde ağırlık çalıştığım için hareketlere aşinayım zorlamıyor pek, sadece ertesi gün bi taraflarım ağrıyor :D

fitness blender ben de yapıyorum ara ara :) can sıkılınca
benimkinde meyve de vardı, kuruyemişte, kefir de sebze de ekmek de öyle kısıtlı değildi ve ben çok doyuyordum yiyemiyordum
Ve bu tarz listeyle 29 cm incelme harika. Online koçluk kimden yardım aldınız bana özelden yazarmısınız rica etsem

bölgesel için muhakkakk ağırlık kullanmalısın nacizane fikrim, ağırlıklla ben karna ve bele yoğunlaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam 1 kilo belden yağ gitmişti :D russian twist hastayım mesela, crunch kick üstüne hepsinde ağırlık kullanıyorum
Benim işte bel yanlarım var russian twist de yapıyorum evsede twist aletim var ama düzenli yapamıyorum bu aralar o yuzden etki göremiyorum şimdi birkaç güne regl olacağım bitince düzenli başlayacağım. Ağırlık çalışırken siz nasıl besleniyorsunuz bende iştah patlaması oluyor kontrol etmekte zorlanoyorum

Benim işte bel yanlarım var russian twist de yapıyorum evsede twist aletim var ama düzenli yapamıyorum bu aralar o yuzden etki göremiyorum şimdi birkaç güne regl olacağım bitince düzenli başlayacağım. Ağırlık çalışırken siz nasıl besleniyorsunuz bende iştah patlaması oluyor kontrol etmekte zorlanoyorum
ben şimdilik kilo vermeye yöneldim, şekersiz ve diyet listeme göre istediğim kıvama gelince hocamın listesine geri döneceğim çünkü onun sayesinde inceldiğim yerdeyim hala ödem olmasına rağmen

18 şubatta 72.3 düm, geçen hafta pazar 73.2 ile başladım bugün 69.9 :)) bırakmayın asla pes etmeyin ben bu rakamı aralıktan beri görememiştim...

Eklentiler

• 13C2F4F2-7120-4060-A989-A8BC671EF417.jpeg
    13C2F4F2-7120-4060-A989-A8BC671EF417.jpeg
    149 KB · Görüntüleme: 28
  • D4978B66-5625-4D71-B9AE-48AE92288D16.jpeg
    D4978B66-5625-4D71-B9AE-48AE92288D16.jpeg
    146 KB · Görüntüleme: 27
Şekersiz 7. Gün ile devaammm, ilk haftam dolduuu:KK49:

Nasılsınız kızlar :)
Bn bugün evde değildim yarın da evde olmuycam ama öğleden snra p90x ikinci hafta ile başlıyorum:)

Şekersiz 8. Gün
Bugün evde değildik, toplu olarak ailece bi kahvaltı yaptık
Zeytin peynir yumurta şekersiz çay çok geç yaptık ve ben çok doydum

Eve gelir gelmez hemen sporumu yaptım yaklaşık 1.5 saat

Akşam 18.00
Yoğurtlu tavuklu yumurtalı çorba içtim

Şimdi keyif kahvesi
Su:3 litre
Spor: p90x ikinci haftama başladım chest and back, karın, 30 dakka eliptik

Diyet yaparken dışarda olmak diyeti çok zorluyo:bicak:

Son düzenleme:
Back