bayramdan sonra başlayacagim çok fazla şeker tuz un tüketiyorum bunu birakmak istiyorumSeellaaamm aayyy tabiki coookk memnunn oluruummmm
Ayyy bn de iyiki kahveyi falan sekersz tuketyrmbayramdan sonra başlayacagim çok fazla şeker tuz un tüketiyorum bunu birakmak istiyorum
Çay ve kahve şekersiz tamam alıştım..
fakat diger türlere alışamadim.:)
pofu beni tanidin mi:)nasıl gidiyor diyet:)
migimadid vardı. O diye düşünüyorum. :)Ayyy bn de iyiki kahveyi falan sekersz tuketyrm
Yoookkk tanıyamadım??
migim---migimadid taa kendisimigimadid vardı. O diye düşünüyorum. :)
ajandaları kullanıyor musun hala?migim---migimadid taa kendisi
seve seveeeajandaları kullanıyor musun hala?
iyiyim ben de, olunca aklımdasın gönderirim. ulaşırım sana. :)seve seveeeiçimi döküyorum yaziyorum iki tanesini bitirdim...çok var :) defterlerimi kitaplarimi çok seven biriyim :)
sen nasılsın
daha ajanda varsa gönder diycem de
minimalden takip ediyorum seni evi düzenlediniz mi :)iyiyim ben de, olunca aklımdasın gönderirim. ulaşırım sana. :)
yani salon oldukça sadeleşti.minimalden takip ediyorum seni evi düzenlediniz mi :)
gözünaydın :)yani salon oldukça sadeleşti.
yavaş yavaş azalıyorum ama ev yüklü malesef.
selamm:)Aaaa şunlara vbakkk ben niye tanıyamadım aaaa utandım şuan
Selammmselamm:)
uyu birazcik:) bende işteyim yarim gün çalışıp çıkıcam iştenSelammm
Ayy gece uyumayıp sabah erken uyanınca suan uyuma isteği ile yatak keyfi yapyrm
3 yıldır aralıksız çalışınca biyolojik olarak alarm gibi aynı saatte kalkıyorumuyu birazcik:) bende işteyim yarim gün çalışıp çıkıcam işten
Ahahah vallahi dun saat 6 da uyuyorum neyse dayandıkne güzel işte az uyumak iyi oluyor
şimdi kaç kilosun pofu.Auan sabah kardiyosu yapiyorum 20 dak eliptik hala kas ağrısı çekiyorum bi an önce bitmeli
Ayy sormaa vallahi rezil durumdaymşimdi kaç kilosun pofu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?