• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Sorunsuz kaçamaksız, maşallah 🧿 -9.2 kg ile devam ediyorum.

İkinci 21 güne başladım ptesi günü.

Bakalım sonunda ne olacak?

Ama canım tatlı istiyor, dondurma istiyor.
Yaaaaa sen harikasın bn
Ben de katılayım sanaaaa olmaz miii baya baya kilo aldım bu ara stresten veremiyorum ☹☹ nerde o çıtı pıtı pofu pöfff

Ya olmaz olur mu olur tabiii. Motivasyonu kaybetmediğimiz sürece bizi kimse tutamaz 🤩
Yaşadığım şeyler bu sene biraz ağır geldi bana daha yeni toparlanabiliyorum tabiki hala etkisi altındayım ama en azından kendime dur diyebiliyorum, stres sıkıntı kilo vermeme engel oldu baya şimdi düzene görmeye çalışıyorm antrenman ok ama yeme konusu hep çöp oluyo
Neyse bugün 3. Gunum iyi gidiyrm bence 🥰

Yaşadığım şeyler bu sene biraz ağır geldi bana daha yeni toparlanabiliyorum tabiki hala etkisi altındayım ama en azından kendime dur diyebiliyorum, stres sıkıntı kilo vermeme engel oldu baya şimdi düzene görmeye çalışıyorm antrenman ok ama yeme konusu hep çöp oluyo
Neyse bugün 3. Gunum iyi gidiyrm bence 🥰
Hayatta bizi zorlayan çok şey var. Ne var ki, huyumuz stres altında yemek yemek, tıkınmak. Başkaları yemeden kesilir biz tam tersi iştah kölesi oluyoruz.

Toparlanabildiğine sevindim. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

3. gün kilit nokta zaten. bir 3 gün daha dayanırsan, ondan sonrası daha da kolay.

Bugün 64,9'a düştüm. Toplam eksilen kilom -9,7

Hayatta bizi zorlayan çok şey var. Ne var ki, huyumuz stres altında yemek yemek, tıkınmak. Başkaları yemeden kesilir biz tam tersi iştah kölesi oluyoruz.

Toparlanabildiğine sevindim. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

3. gün kilit nokta zaten. bir 3 gün daha dayanırsan, ondan sonrası daha da kolay.

Bugün 64,9'a düştüm. Toplam eksilen kilom -9,7
Waaoow hayalimde 65 olmak var tabiki kaslı olarak🤭🤭🤭 neyse benim baya yolum var oraya
Bugun sag salim bitti eve gidiyorum
Antrenman yapmicciimm haftada 2 gün offum var birini bugün kullanayım dedim
Baya cok konustum😅😅 akşam yemeğinden sonra detaylari yazarim

Back