Yaaaaa sen harikasın bnSorunsuz kaçamaksız, maşallah-9.2 kg ile devam ediyorum.
İkinci 21 güne başladım ptesi günü.
Bakalım sonunda ne olacak?
Ama canım tatlı istiyor, dondurma istiyor.
Ya olmaz olur mu olur tabiii. Motivasyonu kaybetmediğimiz sürece bizi kimse tutamazYaaaaa sen harikasın bn
Ben de katılayım sanaaaa olmaz miii baya baya kilo aldım bu ara stresten veremiyorum ☹☹ nerde o çıtı pıtı pofu pöfff
Yaşadığım şeyler bu sene biraz ağır geldi bana daha yeni toparlanabiliyorum tabiki hala etkisi altındayım ama en azından kendime dur diyebiliyorum, stres sıkıntı kilo vermeme engel oldu baya şimdi düzene görmeye çalışıyorm antrenman ok ama yeme konusu hep çöp oluyoYa olmaz olur mu olur tabiii. Motivasyonu kaybetmediğimiz sürece bizi kimse tutamaz
Hayatta bizi zorlayan çok şey var. Ne var ki, huyumuz stres altında yemek yemek, tıkınmak. Başkaları yemeden kesilir biz tam tersi iştah kölesi oluyoruz.Yaşadığım şeyler bu sene biraz ağır geldi bana daha yeni toparlanabiliyorum tabiki hala etkisi altındayım ama en azından kendime dur diyebiliyorum, stres sıkıntı kilo vermeme engel oldu baya şimdi düzene görmeye çalışıyorm antrenman ok ama yeme konusu hep çöp oluyo
Neyse bugün 3. Gunum iyi gidiyrm bence
Waaoow hayalimde 65 olmak var tabiki kaslı olarakHayatta bizi zorlayan çok şey var. Ne var ki, huyumuz stres altında yemek yemek, tıkınmak. Başkaları yemeden kesilir biz tam tersi iştah kölesi oluyoruz.
Toparlanabildiğine sevindim. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
3. gün kilit nokta zaten. bir 3 gün daha dayanırsan, ondan sonrası daha da kolay.
Bugün 64,9'a düştüm. Toplam eksilen kilom -9,7
Tebrik ederim esas 3. Günü atlatmışsın. Hatta 2 gün sonra ikinci 3. Günü atlatacaksın. Azmettiğin sürece olacak.Aaa bugun 4. Günümmüş ben 5 sanıyordum neyse bu haftayı atlatmama 3 gun kaldi
Tskler beybiTebrik ederim esas 3. Günü atlatmışsın. Hatta 2 gün sonra ikinci 3. Günü atlatacaksın. Azmettiğin sürece olacak.
Bravo, ben yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın.Tskler beybi
-1 kilo
Senin güncel.muhtesem kiBravo, ben yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın.
Devamını bekliyorum.
Benim de güncelim 64,3
Seninki de olacak.Senin güncel.muhtesem ki
amaniiinnnn naptıınn seeennn :)bugünkü güncelim 64.0
giden -10,6
selam pofuuu nasılsın
bende şekersize katılabilir miyim
Tabiki beybisi beklerimben 2 kez 21 yaptım.
haftaya izinde olacağım. dönüşte tekrar katılırım sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?