Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Şekersiz ikinci günüm de iyi geçti
Bugün 3. Günüm kahvaltı da resmen kendimle savaştım o çaya az kalsın şekeri atacaktım ammmmaaa tuttum kendimi kahvaltıdan sonra hemen bir elma yeyip şeker ihtiyacımı giderdim, herhangi bi kriz yaşamadan inşaallah şu haftasonunu atlatırsam haftaiçi daha kolay ilerliyor

aaa owww şenlenmiş burasıııııı
ben de geliyorum aranıza yarınnn
hadii bakalımmm
o zaman yarın tartı resimleri ile başlayalım ne dersinizzz??

Ooo hadi kızlar tamamdır  biz hep beraber bu işin üstesinden geliriz, evvelallah

Ben de katılmak istiyoruum

gel cnm geelll :)

Ooo hadi kızlar tamamdır  biz hep beraber bu işin üstesinden geliriz, evvelallah

kaç kere yaptım 1 haftada (şaka değil eski mesajlarımda var) 4-5 kilo birden verdim hem de hiç zorlanmadan... haydi bakalıımmmm...

geçen seneki kiloma dönmeliyim aayyy

Merhaba kızlar bende son bikac yildir uğraşıyorum en son yılbaşında tekrar başladım 62 kiloydum su an 60 güncel kilom hadi burdan motive,olalım sadece şeker ve ekmeği biraktim

gel cnm geelll :)

kaç kere yaptım 1 haftada (şaka değil eski mesajlarımda var) 4-5 kilo birden verdim hem de hiç zorlanmadan... haydi bakalıımmmm...

geçen seneki kiloma dönmeliyim aayyy
Ooo süper peki nelere dikkat ederek bu kiloyu verdin bize sırlarını anlat

Ooo süper peki nelere dikkat ederek bu kiloyu verdin bize sırlarını anlat
Şeker kesinlikle sıfırdı, paketli ürün tüketmyrdum, normalde 5 öğün spor yapıyorsam 6 öğün, miktarlarını doktorum ayarladı, ve tabiki en önmlisi spor

Ben de uzun yıllardır şekeri hayatımdan çıkardım. Özellikle çocuğumun hayatından da çıkardım. Ne yazık ki bize çocukken ödül diye şeker vermişler. Bünye alıştığından çok zor vaz geçiyor.

kesinlikle haklısın
diş sorunu yaşıyorum taa çocukluğumdan beri
şimdi olan dişlerimi de kaybetmemek için şekeri en azından bilinen türlerini yememem lazım...

ama zor oluyor can istiyor bi şekilde

Bugün 4.günüm şimdilik işler yolundatamamen alışınca sırada beyaz un var inşaallah o aşamayı da tamamlarım

sabah tartıldım tartıyı şuraya koymaya utandım 7 ayda 13 kilo almışım rekor

82.2 ile başladım...

kesinlikle haklısın
diş sorunu yaşıyorum taa çocukluğumdan beri
şimdi olan dişlerimi de kaybetmemek için şekeri en azından bilinen türlerini yememem lazım...

ama zor oluyor can istiyor bi şekilde
Aynen dişler yalnız olsa keşke vücudumuzda kim bilir ne harabiyetlere sebep oldu

sabah tartıldım tartıyı şuraya koymaya utandım 7 ayda 13 kilo almışım rekor

82.2 ile başladım...
Hamilelik falan oldu mu canım sebebi sadece yemek içmek mi yoksa

Aynen dişler yalnız olsa keşke vücudumuzda kim bilir ne harabiyetlere sebep oldu
karaciğer mesela ...göbek yağlanmasının en temel sebebi şeker

Hamilelik falan oldu mu canım sebebi sadece yemek içmek mi yoksa
ahaha yok yahu bekarım ben, ama işe başladım geçen temmuzda, deli gibi spor yapan biriydim ( ağırlık çalışıyordum) bi anda bırakınca hooppp kilo aldım ilk 3 ay çok değildi 1-2 kiloydu sonradan sapıttım, abur cubur ( iş stresinden) ve tabiki sıfır hareket, bi de araba alınca en azından durağa yürüme mesafesini de tamamen sıfırladım anlıycan booll boll kilo oldu bana

L La_vita arkadaşım şeker ve ekmeği kesip 17 kilo verdi kiii fıstıklardan fıstık oldu

Aaaaa pardon canım bekar olduğunu bilmiyordum, öyleyse kilo vermek de kolay inanki ben eşime çocuğa hazırla onlarla ye iç bi bakıyorum şişmiş göbek 65 kiloyum ben de amacım sağlıklı beslenmek ama zayıflamak da isterim 3-5 kilo kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…