Ben de katılmak istiyoruum
Ooo hadi kızlar tamamdır  biz hep beraber bu işin üstesinden geliriz, evvelallah
kilon gayet iyiy maşallahMerhaba kızlar bende son bikac yildir uğraşıyorum en son yılbaşında tekrar başladım 62 kiloydum su an 60 güncel kilom hadi burdan motive,olalım sadece şeker ve ekmeği biraktim
Teşekkürler ama hala 5-6kilo fazlam var boyum 1.63 inşallah bu sefer bozmamkilon gayet iyiy maşallah
ben uzun süre bozmadım sonra bir bozdum durduramadımTeşekkürler ama hala 5-6kilo fazlam var boyum 1.63 inşallah bu sefer bozmam
Ooo süper peki nelere dikkat ederek bu kiloyu verdin bize sırlarını anlatgel cnm geelll :)
kaç kere yaptım 1 haftada (şaka değil eski mesajlarımda var) 4-5 kilo birden verdim hem de hiç zorlanmadan... haydi bakalıımmmm...
geçen seneki kiloma dönmeliyim aayyy
Şeker kesinlikle sıfırdı, paketli ürün tüketmyrdum, normalde 5 öğün spor yapıyorsam 6 öğün, miktarlarını doktorum ayarladı, ve tabiki en önmlisi sporOoo süper peki nelere dikkat ederek bu kiloyu verdin bize sırlarını anlat
kesinlikle haklısınBen de uzun yıllardır şekeri hayatımdan çıkardım. Özellikle çocuğumun hayatından da çıkardım. Ne yazık ki bize çocukken ödül diye şeker vermişler. Bünye alıştığından çok zor vaz geçiyor.
Aynen dişler yalnız olsa keşke vücudumuzda kim bilir ne harabiyetlere sebep oldukesinlikle haklısın
diş sorunu yaşıyorum taa çocukluğumdan beri
şimdi olan dişlerimi de kaybetmemek için şekeri en azından bilinen türlerini yememem lazım...
ama zor oluyor can istiyor bi şekilde
Hamilelik falan oldu mu canım sebebi sadece yemek içmek mi yoksasabah tartıldımtartıyı şuraya koymaya utandım 7 ayda 13 kilo almışım rekor
82.2 ile başladım...
karaciğer mesela ...göbek yağlanmasının en temel sebebi şekerAynen dişler yalnız olsa keşke vücudumuzda kim bilir ne harabiyetlere sebep oldu
ahaha yok yahu bekarım ben, ama işe başladım geçen temmuzda, deli gibi spor yapan biriydim ( ağırlık çalışıyordum) bi anda bırakınca hooppp kilo aldım ilk 3 ay çok değildi 1-2 kiloydu sonradan sapıttım, abur cubur ( iş stresinden) ve tabiki sıfır hareket, bi de araba alınca en azından durağa yürüme mesafesini de tamamen sıfırladımHamilelik falan oldu mu canım sebebi sadece yemek içmek mi yoksa
Aaaaa pardon canım bekar olduğunu bilmiyordum, öyleyse kilo vermek de kolay inanki ben eşime çocuğa hazırla onlarla ye iç bi bakıyorum şişmiş göbek 65 kiloyum ben de amacım sağlıklı beslenmek ama zayıflamak da isterim 3-5 kilo kadarkaraciğer mesela ...göbek yağlanmasının en temel sebebi şeker
ahaha yok yahu bekarım ben, ama işe başladım geçen temmuzda, deli gibi spor yapan biriydim ( ağırlık çalışıyordum) bi anda bırakınca hooppp kilo aldım ilk 3 ay çok değildi 1-2 kiloydu sonradan sapıttım, abur cubur ( iş stresinden) ve tabiki sıfır hareket, bi de araba alınca en azından durağa yürüme mesafesini de tamamen sıfırladımanlıycan booll boll kilo oldu bana
L La_vita arkadaşım şeker ve ekmeği kesip 17 kilo verdi kiii fıstıklardan fıstık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?