- 18 Şubat 2010
- 15.964
- 19.848
- 498
yaaaaaa nasıla amaaaAaaa ben de 69,4 oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaa nasıla amaaaAaaa ben de 69,4 oldum
Hatta bu gün düz 69 olmuşumyaaaaaa nasıla amaaa
benimde... motivasyonum yok hiçBen de yapmak istiyorum ama motivasyon sıfır ..
ya başlayıp "yapamıyorum" demek beni çok üzüyor. milleti de yarı yolda bırakıyormuşum gibi hissediyorum.niye başlamiyoruz ya...
ben ilk önce şeker aza aza yaparak başladim tamamen kesmem için baya zamanim alicak..CKbeautyandsheer ve @MigiMadid aslında amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenmek olursa ve kendimizi ikna edersek neden olmasın
Ben gerçekten kendimi ikna ettim
ALLAH izin verirse yarından itibaren temelde şekersiz hayat ama genel anlamda sağlıklı beslenme odak noktam olacak bence hepimiz yapabiliriz beni yalnız bırakmayın
3 parça simit ve kahveyle güne başladım.CKbeautyandsheer ve @MigiMadid aslında amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenmek olursa ve kendimizi ikna edersek neden olmasın
Ben gerçekten kendimi ikna ettim
ALLAH izin verirse yarından itibaren temelde şekersiz hayat ama genel anlamda sağlıklı beslenme odak noktam olacak bence hepimiz yapabiliriz beni yalnız bırakmayın
ben ilk önce şeker aza aza yaparak başladim tamamen kesmem için baya zamanim alicak..
4 gün oldu paketli gida almayalı...
Aslında beyaz un ve nişasta ile yapılan bir çok şeyde şeker var simitte de malesef, ama herşeyi birden bırakmak yolu da yarı da bırakmak anlamına geliyor benim için, yani kendimi bıktırıp pes etmek istemiyorum, bi kaç gün sadece rafine şeker ve tatlı ile devam edeceğim bunları bıraktığıma ikna olduktan sonra beyaz un ile yapılan ürünler listeme girecek bakalım benim çayı asla şekersiz içemem ama bugün şekersiz başladım yeşil çayımı da içtim bi parça da simit yedim işte olunca yumurtalı kahvaltılar hayal biraz3 parça simit ve kahveyle güne başladım.
Ü
Aslında beyaz un ve nişasta ile yapılan bir çok şeyde şeker var simitte de malesef, ama herşeyi birden bırakmak yolu da yarı da bırakmak anlamına geliyor benim için, yani kendimi bıktırıp pes etmek istemiyorum, bi kaç gün sadece rafine şeker ve tatlı ile devam edeceğim bunları bıraktığıma ikna olduktan sonra beyaz un ile yapılan ürünler listeme girecek bakalım benim çayı asla şekersiz içemem ama bugün şekersiz başladım yeşil çayımı da içtim bi parça da simit yedim işte olunca yumurtalı kahvaltılar hayal biraz
ben ekmegi patatesi kesmedim:)Ü
Aslında beyaz un ve nişasta ile yapılan bir çok şeyde şeker var simitte de malesef, ama herşeyi birden bırakmak yolu da yarı da bırakmak anlamına geliyor benim için, yani kendimi bıktırıp pes etmek istemiyorum, bi kaç gün sadece rafine şeker ve tatlı ile devam edeceğim bunları bıraktığıma ikna olduktan sonra beyaz un ile yapılan ürünler listeme girecek bakalım benim çayı asla şekersiz içemem ama bugün şekersiz başladım yeşil çayımı da içtim bi parça da simit yedim işte olunca yumurtalı kahvaltılar hayal biraz