• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

bende başlamak istiyorum..
milyonlarca kere that sugari izledim ...
gene de izleyebilirim artık ezbere bildim..
adamin 1 ay boyunca beli 84 cmden 94 e çikmasi ve 76 kilodan 84,5 kiloya çikmasi..
sadece şeker yiyerek.. ..
diger zamanlarda sağlıklı beslenmeyle spor yaparak aldi o 8,5 kiloyu..
o 1 ay boyunca yaptığı deneyimden sonra hiç hali kalmamasi .. insulin direnci başlamasina karaciger yağlanmasina neden olmuştur...;
bende izledikçe şaşirmadim degil..
şu an 87,2 kiloyum...
yıllardir sabit durdu. al ver ile uğraştı kilom:)
artık birakmaliyim bi deneyim yaşamak istiyorum şekersize..

:sinirli:Kızlar bana eşlik edecek biri var mı, yarın şekersiz diyete başlıyorum motivasyonum tam kendime bu iyiliği yapmam lazım şeker hastası olacağım yoksa bu gidişle

Kimse olmasa bile ben başlıyorum ve hergün buraya yazacağım :bicak:

Şimdi ilk iş kalktım evdeki tüm pasta malzemelerini bir poşete koyup sıkıca bantlayıp kaldırdım ve şekeri de saklama kabını açılmayacak şekilde bantladım 😂😂😂onlar tamam

Şekersize ilave karataya başlamak istiyorum bir milyonuncu kez olacak belki ama yapamıyorum. neden olmuyor bilmiyorum. daha çok strese giriyorum beynim uyuşuyor. keşke sana katılabilsem S Salty

Kızlar bende katılabilir miyim? :)

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ve @MigiMadid aslında amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenmek olursa ve kendimizi ikna edersek neden olmasın💪
Ben gerçekten kendimi ikna ettim
ALLAH izin verirse yarından itibaren temelde şekersiz hayat ama genel anlamda sağlıklı beslenme odak noktam olacak bence hepimiz yapabiliriz beni yalnız bırakmayın :KK19:

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ve @MigiMadid aslında amacımız diyetten ziyade sağlıklı beslenmek olursa ve kendimizi ikna edersek neden olmasın💪
ALLAH izin verirse yarından itibaren temelde şekersiz hayat ama genel anlamda sağlıklı beslenme odak noktam olacak bence hepimiz yapabiliriz beni yalnız bırakmayın :KK19:
ben ilk önce şeker aza aza yaparak başladim tamamen kesmem için baya zamanim alicak..
4 gün oldu paketli gida almayalı...

beyin gücüne artık zayıfla şeker zararlı... beyinciğim sanada zararli diyorum..
sürekli demem gerekiyo..
kendimi kandirmaliyim:D

3 parça simit ve kahveyle güne başladım.

Çok güzel bence sen bunu yakın zamanda alışkanlık haline getireceksin
💪
ben ilk önce şeker aza aza yaparak başladim tamamen kesmem için baya zamanim alicak..
4 gün oldu paketli gida almayalı...

Ü
3 parça simit ve kahveyle güne başladım.
Aslında beyaz un ve nişasta ile yapılan bir çok şeyde şeker var simitte de malesef, ama herşeyi birden bırakmak yolu da yarı da bırakmak anlamına geliyor benim için, yani kendimi bıktırıp pes etmek istemiyorum, bi kaç gün sadece rafine şeker ve tatlı ile devam edeceğim bunları bıraktığıma ikna olduktan sonra beyaz un ile yapılan ürünler listeme girecek bakalım benim çayı asla şekersiz içemem ama bugün şekersiz başladım yeşil çayımı da içtim bi parça da simit yedim işte olunca yumurtalı kahvaltılar hayal biraz😂

Ü
Aslında beyaz un ve nişasta ile yapılan bir çok şeyde şeker var simitte de malesef, ama herşeyi birden bırakmak yolu da yarı da bırakmak anlamına geliyor benim için, yani kendimi bıktırıp pes etmek istemiyorum, bi kaç gün sadece rafine şeker ve tatlı ile devam edeceğim bunları bıraktığıma ikna olduktan sonra beyaz un ile yapılan ürünler listeme girecek bakalım benim çayı asla şekersiz içemem ama bugün şekersiz başladım yeşil çayımı da içtim bi parça da simit yedim işte olunca yumurtalı kahvaltılar hayal biraz😂

Evet simit masum değil.

Ama iş yerime kahvaltı almam lazım ki, kahvaltı edebileyim. Ptesi hazırlayıp gelirim, yumurta da haşlayabiliyorum. eğer yapabilirsem, tekrar deneyeyim bakalım.

Ü
ben ekmegi patatesi kesmedim:)
sadece şekeri...:)
patates yiyebilirsin.. doğal durum...
ekmegi yavaştan kesmem lazim.. azalta azalta yapıyorum..Patatesi kesemem:)

Back