Aynen cnm yarın başlasınnBy arada ben MrsParanoid
Şekersiz maceramiz yarin baslasin,kimse olmasa da bu topik ten devm ederim ben
TamamdirrrAynen cnm yarın başlasınnsporu da yaptım her yanım zonkluyo
Ekmeği 2 dilim yiyebilirsinŞekersiz ilk günüm tamamdir. Bu arada ben ekmek yiyorum ekmek sekersize dahil demeyin lütfen suanlik amacım rafine şekeri kesmek abur cubur vb gibi ,ekmeği kesmeyi de düşünmüyorum
Ekmeği 2 dilim yiyebilirsin
bn de başım ağrıyo spor yapamıycam bugğn
[/QUOTE
Harikasın tatlımmmŞekersiz 2. Günüm tamamdir
Atlama kahvaltıyı kuzum ufka ufak alışmaya calis. Hadi nerde o pofunun eski gücü ortalığın tozunu attiralim bizi görenler ne kadar zayiflamissin desinler kendimizi aynada beğenelim çok güzel olalımHarikasın tatlımmmbnm de iyiydi bi de sabhları kendimş kaldırıp kahvaltı etsem süper olacak
Ayyy evettttt o gücümü yakalasam süperrr olvkAtlama kahvaltıyı kuzum ufka ufak alışmaya calis. Hadi nerde o pofunun eski gücü ortalığın tozunu attiralim bizi görenler ne kadar zayiflamissin desinler kendimizi aynada beğenelim çok güzel olalım
Kimse yok ki artık burada :/Önceden iş yerimde kahvaltı ediyordum artık evde yapıp çıkıyorum tabii uykuya kalmazsam. Bugün geç kaldım.
Hergün olmasada haftada 3 günde leslie, leg magic ya da pilates yapıyorum.. Leg magici ciddi ciddi devm etmek istiyorum güzel sonuç alabilirim.
Kimse yok ki artık burada :/
Süper olurBelki zamanla katılım olur biz yazalım, Plank gb bazı egzersizleri birlikte yapsak nasıl olur ? Belli süreyle başlayalım devam edelim
Varım ne zaman başlıyoruzmerabbaaaaaa
Varım ne zaman başlıyoruz
Aaaa ben de 69,4 oldumacileeenn başlayalımm
2 gündür diyetteym amaaa velakinnn tek olmuyorr
bu arada 79 oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?