Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bu da bnm sabahki durumumhaftaya ctesi ya da pazar tartılırım artık pöf diyorum ya

Eklentiler

• 9D3743C7-9199-4325-B64E-23FA980E3D9C.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bn bugün 11 de kalktım 12 de yumurtalı zeytinki klasik kahvaltı ettim ancak geç yediğimden ötürü arada 2 fincan şekersiz türk kahvesi içtim ve akşam yemeği yemedim canım istemedi, sporumu yaptım şimdi spor sonrasınara öğünümü tüketip başka bi şey yemicm , 2.5 litre su içtim ama spor yaptığım için 3.5 litreye çıkacak

Spor özetim de 21 dakka eliptik ve sırt göğüs antrenmanı Ay kendimi süper hissedyrm

Kendimce haftalık plan yapıcam sanırım haftada 4 gün yaza doğru bu sayı 6 ya çıkar antrenman yaparım çalıştığım için artık ne yapsam kar antrenamn günlerimde öğünlerim değişiyo size de yazmaya çalışıcam gün sonunda.. bu arada isteyeb olursa bende şekersiz 21 gün kitabı var 1 haftalık örnek atabilirim

Eklentiler

• 86BD25AD-C920-4415-AC22-CE9C982A22B8.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 37
  • D21F55B3-2A7E-46FC-807D-D938C6DF15FC.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 32
Ben sabah peynir yumurta domates salatalık düz bi kahvaltı yaptım
Akşam yemeğinde bamya ve yoğurt yedim
4 bardak kadar su içtim
1 fincan çay içtim akşam şekersiz
Bugün evdeydim egzersiz yapamadım yarın yürüyüş yapmayı düşünüyorum

afiyet olsun sen de benim gibi az yemişsin
Eşime akşam çavdar ekmeği almıştı ikimiz de yemeyelim artık diye karar aldıko kesin dayanamaz da inşallah ben dayanacauuğummm
hadi bakalım ben kendi listemi uyguluycam o sebepten doktorum ne verdiyse geçen sene ekim ortasından aralık ortasına 12 kilo vermiştim 10 günde 4 kilo ile başlamıştım tabiki ödemdi..yine yaparım umarım. çok darlanıyorum artık ya

Eşime akşam çavdar ekmeği almıştı ikimiz de yemeyelim artık diye karar aldıko kesin dayanamaz da inşallah ben dayanacauuğummm
Ya çavdar ekmekte de var şeker
Tadını baktım şeker gibi bişey
Yememek lazom diyetisyenlerde çavdar ekmek ye dıyor
Ben aldım da kilo alınır öı evet alır
Şeker olmazsa iyi de kepek de de var
Bence hiç ekmek yememek lazım :)

Gnaydıınnn kızlaarr bu da kahvaltımçok acıkmışımmmm

Eklentiler

• 7F5F75B4-2C57-480B-8E51-45498376B253.jpeg
    119,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…