Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilom başlangıçta bu şekilde
yani bence iyi oluyoKilom başlangıçta bu şekilde
Peki neler yediğimizi de yazacak mıyız
O zaman gece yatmadan yazarımyani bence iyi oluyo
53 müüüüüü en son lisedeyken bu kilodaydımmaşallah hedef kaç boy kaç
Hedef 48 falan boyum 16053 müüüüüü en son lisedeyken bu kilodaydımmaşallah hedef kaç boy kaç
Bu kararı neye borçluyuzAni bi kararla beyaz ekmeği de bıraktım yarından itibaren ekmek tatlı şeker yok
Eşime akşam çavdar ekmeği almıştı ikimiz de yemeyelim artık diye karar aldıko kesin dayanamaz da inşallah ben dayanacauuğummmBu kararı neye borçluyuz
afiyet olsun sen de benim gibi az yemişsinBen sabah peynir yumurta domates salatalık düz bi kahvaltı yaptım
Akşam yemeğinde bamya ve yoğurt yedim
4 bardak kadar su içtim
1 fincan çay içtim akşam şekersiz
Bugün evdeydim egzersiz yapamadım yarın yürüyüş yapmayı düşünüyorum
hadi bakalım ben kendi listemi uyguluycam o sebepten doktorum ne verdiyse geçen sene ekim ortasından aralık ortasına 12 kilo vermiştim 10 günde 4 kilo ile başlamıştım tabiki ödemdi..yine yaparım umarım. çok darlanıyorum artık yaEşime akşam çavdar ekmeği almıştı ikimiz de yemeyelim artık diye karar aldıko kesin dayanamaz da inşallah ben dayanacauuğummm
Kız naptın yasabah tartıldım tartıyı şuraya koymaya utandım 7 ayda 13 kilo almışım rekor
82.2 ile başladım...
Ya çavdar ekmekte de var şekerEşime akşam çavdar ekmeği almıştı ikimiz de yemeyelim artık diye karar aldıko kesin dayanamaz da inşallah ben dayanacauuğummm
Çok pis şeyler yaptımKız naptın ya