• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Pilatese başladım ilk günden sonra fena oldum her kasımı hissedyorum :rolleyes:

İşe başladın mı hayırlı olsun çok sevindim. Kaç kiloydun canım ne kadar aldın sen
Ohooo çokktannn 😊😊😊😊tşk ederim tatlım... 69.9 dum😂😂😂😂 neyse moral bozmk yok, spor sağlıklı beslenme ile eski bn olucam😍😍😍😍şimdi eve gidiyrm antrenman bni bekler

Ohooo çokktannn 😊😊😊😊tşk ederim tatlım... 69.9 dum😂😂😂😂 neyse moral bozmk yok, spor sağlıklı beslenme ile eski bn olucam😍😍😍😍şimdi eve gidiyrm antrenman bni bekler
Ben pert oldum pilatesten ciktim merdiven çıkıp.inemedim:KK48:

Burdayım canım ben sporu bırakmadım devam ediyorum, sen nerdesin :KK66: 1 saat pilates yapıyorum haftada 3 gün ama başlayalı 2hafta oluyor bu hafta da cuma günü gidemeyeceğim. haftasonu legmagic ile çalışıyroum bacaklarım pert durumda:KK61:

pofu pofu ınstg. da şekersiz 21 gün başlattılar. ben tam şekersizi uygulyamasam da eskisi gb sınırlamıyorum kendimi amacım böyle yaşamak . Sürekli dikkat edip bozunca kendime olan inancımda kırılıyorç

Hello pofu pofu cum nerdesin canım? Dün dinlenme günümdü tempolu yürüdüm ve 15 dk egzersiz çalıştım :KK66:

Günaydıınnnnn 🥰🥰🥰🥰 bu da ctesi kahvaltımmm ❤️❤️❤️

Eklentiler

• 0B220585-84AC-4A35-81A2-EFDBC6BE2DA3.jpeg
    0B220585-84AC-4A35-81A2-EFDBC6BE2DA3.jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 31
Tekrar grubu toplayıp sekersiz mi yapsak?
90 gün değil tabi, makul hedefler mesela 14 :D neredesiniz kizlar? Eskiden ne güzeldi buralar :KK51:

By arada ben MrsParanoid
Şekersiz maceramiz yarin baslasin,kimse olmasa da bu topik ten devm ederim ben

Back