- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohooo çokktannn tşk ederim tatlım... 69.9 dum neyse moral bozmk yok, spor sağlıklı beslenme ile eski bn olucamşimdi eve gidiyrm antrenman bni beklerİşe başladın mı hayırlı olsun çok sevindim. Kaç kiloydun canım ne kadar aldın sen
Ben pert oldum pilatesten ciktim merdiven çıkıp.inemedimOhooo çokktannn tşk ederim tatlım... 69.9 dum neyse moral bozmk yok, spor sağlıklı beslenme ile eski bn olucamşimdi eve gidiyrm antrenman bni bekler
bn de dün bacak çalıştm baya zorladı çook hamlamışımBen pert oldum pilatesten ciktim merdiven çıkıp.inemedim
Burdayım canım ben sporu bırakmadım devam ediyorum, sen nerdesin 1 saat pilates yapıyorum haftada 3 gün ama başlayalı 2hafta oluyor bu hafta da cuma günü gidemeyeceğim. haftasonu legmagic ile çalışıyroum bacaklarım pert durumdahande_buse nerdesn
Burdayım cnm kaç gündür aşırı yoğunum, yeni geldm bi kahve içip spor yapcammmHello pofu cum nerdesin canım? Dün dinlenme günümdü tempolu yürüdüm ve 15 dk egzersiz çalıştım
Günaydın canim h.sonu spor yapamayacağım.zeytin toplayacagimhande_buse 25 dakka eliptik üstüne karın çalıştım tabiki ağırlıklarla
O da spor yerine geçer bn de takılıyrmGünaydın canim h.sonu spor yapamayacağım.zeytin toplayacagim
Ah ah evet eskicen çok eğlenceliydi herkes kaybolduTekrar grubu toplayıp sekersiz mi yapsak?
90 gün değil tabi, makul hedefler mesela 14 neredesiniz kizlar? Eskiden ne güzeldi buralar
Tekrar başlayalım . Benim de şu sıra ihtiyacım varAh ah evet eskicen çok eğlenceliydi herkes kayboldu