Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Pilatese başladım ilk günden sonra fena oldum her kasımı hissedyorum

İşe başladın mı hayırlı olsun çok sevindim. Kaç kiloydun canım ne kadar aldın sen
Ohooo çokktannn tşk ederim tatlım... 69.9 dum neyse moral bozmk yok, spor sağlıklı beslenme ile eski bn olucamşimdi eve gidiyrm antrenman bni bekler

Ohooo çokktannn tşk ederim tatlım... 69.9 dum neyse moral bozmk yok, spor sağlıklı beslenme ile eski bn olucamşimdi eve gidiyrm antrenman bni bekler
Ben pert oldum pilatesten ciktim merdiven çıkıp.inemedim

Burdayım canım ben sporu bırakmadım devam ediyorum, sen nerdesin 1 saat pilates yapıyorum haftada 3 gün ama başlayalı 2hafta oluyor bu hafta da cuma günü gidemeyeceğim. haftasonu legmagic ile çalışıyroum bacaklarım pert durumda

pofu ınstg. da şekersiz 21 gün başlattılar. ben tam şekersizi uygulyamasam da eskisi gb sınırlamıyorum kendimi amacım böyle yaşamak . Sürekli dikkat edip bozunca kendime olan inancımda kırılıyorç

Hello pofu cum nerdesin canım? Dün dinlenme günümdü tempolu yürüdüm ve 15 dk egzersiz çalıştım

Günaydıınnnnn bu da ctesi kahvaltımmm

Eklentiler

• 0B220585-84AC-4A35-81A2-EFDBC6BE2DA3.jpeg
    146,7 KB · Görüntüleme: 31
Tekrar grubu toplayıp sekersiz mi yapsak?
90 gün değil tabi, makul hedefler mesela 14 neredesiniz kizlar? Eskiden ne güzeldi buralar

By arada ben MrsParanoid
Şekersiz maceramiz yarin baslasin,kimse olmasa da bu topik ten devm ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…