ya inşallah Ramazan olmadan bugün yarın çıkartırlar, sıcak sıcak bi tane yiyeyim çaylaa. Yoksa iftar 8 de falan, o saatte hem pide soğur hem de ekmek yemek için çok geç
sicak pide çok güzel oluyo ya:)ya inşallah Ramazan olmadan bugün yarın çıkartırlar, sıcak sıcak bi tane yiyeyim çaylaa. Yoksa iftar 8 de falan, o saatte hem pide soğur hem de ekmek yemek için çok geç
evet yaa, en güzelii haftaya yeni bir başlangıç yapmak. En az 1 ay daha ekip bozulmaz inşallahafiyet olsun kızlar
listeyi haftaya düzenleriz bu hafta hepimiz saldık
ben sabah normal kahvaltı yaptım
if e başladım malum
12 gibi bi sütlü kahve 1 küçük muz yedim
akşam ne yerim bilmyrm
yarın ve pazar evde olmuycam
evet bu 90 gün olması bizi bozduevet yaa, en güzelii haftaya yeni bir başlangıç yapmak. En az 1 ay daha ekip bozulmaz inşallah
pilot mu:) hakkınızda hayırlısı olsun.kızlar haziran ayında thy pilot alımı yapacak ve benim ciddi 1 ay diyet yapmam lazım
-5 kilo daha o süreçte bana sıkıntı yaratmayacaktır
hep Summer'ın suçuevet bu 90 gün olması bizi bozdu
Kız Pilot muydun sen?kızlar haziran ayında thy pilot alımı yapacak ve benim ciddi 1 ay diyet yapmam lazım
-5 kilo daha o süreçte bana sıkıntı yaratmayacaktır
yok ya, ben hiç bişeye hiç bir hazırlık yapmıyorum. Başıma ne geldiyse günü kurtarmakla yetinmekden zatenRamazan hazirliği yapan oldu mu gerçi ben hiç hazirlamadim kıyma alıp köfte yapıp dondurucuya koymak istiyorum.
bide mantı açabilsem.. ne iyi demi:)
aynen cnm her defasında kilodan dolayı başvuramıyordumpilot mu:) hakkınızda hayırlısı olsun.
hep Summer'ın suçuKulaklarını çınlatalım Summer-girl
Gerçi aramız da bozulmayanBenimKemiklerimiri var hala
yok mühendisim de alımlar oluyorKız Pilot muydun sen?
ne mühendissin?:)aynen cnm her defasında kilodan dolayı başvuramıyordumşimdi kilom ideal şansımı denycm
ah o Summer-girl kulakları çınlasın
yok mühendisim de alımlar oluyorgeçebilirsen tabikiii oluyosun thy de pilot
Yaw sonunda uçak uçuracak bir eğitimin, tecrüben var yani, no?aynen cnm her defasında kilodan dolayı başvuramıyordumşimdi kilom ideal şansımı denycm
ah o Summer-girl kulakları çınlasın
yok mühendisim de alımlar oluyorgeçebilirsen tabikiii oluyosun thy de pilot
makina mühendisiyim o yüzden işsizimne mühendissin?:)
kız yok mülakat ve sınavlardan geçersem onlar eğitim verecek 2. pilot olarak başlıycamYaw sonunda uçak uçuracak bir eğitimin, tecrüben var yani, no?çok havalııı
pilotluk çok güzel ya o iş bende yok:)makina mühendisiyim o yüzden işsizim
kız yok mülakat ve sınavlardan geçersem onlar eğitim verecek 2. pilot olarak başlıycam
hayır cnm bulanlar kesin asgari ücrettir, kaç yerden neler duydum anlatamamm adam dyr sen olmazsan dışarda senin gibi çok var... elini sallasan bi dünya mak müh :S mahalle arası üni açarlarsa olacağı bupilotluk çok güzel ya o iş bende yok:)
her ülkeye gidersin.:)
kız nasıl iş bulamazsin makine mühendisi bal gibi iş buluyolar.:)
bide istanbuldasin demi?hayır cnm bulanlar kesin asgari ücrettir, kaç yerden neler duydum anlatamamm adam dyr sen olmazsan dışarda senin gibi çok var... elini sallasan bi dünya mak müh :S mahalle arası üni açarlarsa olacağı bu
bnm bi de deneyimim var, onu da istemyr çok yer çünkü maaş fazla olacak
evet işin kötü tarafı bi de istanbuldayım ama iş bulamyrmbide istanbuldasin demi?
Bilecikte alımı oluyordu makine mühendisliği..
burasi iyi maaş alabilecek bi yer..
istanbulda böle düşünüyor ya:/
sen bizim buralara gelevet işin kötü tarafı bi de istanbuldayım ama iş bulamyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?