Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Kızlar bende açlık değil de aşırı baş ağrısı var ya. Bakalım 2-3 güne geçer diyor diyetisyen. Ben resmen şekerle besleniyordum şekersiz bişey yemiyordum bi anda bırakınca oldu sanırım
evet şekersiz ilk zamanlarda baş ağrısı ve sinir oluyormuş, ben de olmadı sanırım hatrlamıyorum

Vucut sasirmis napsin
Aynen canım ya. Sabahları beyaz ekmek sofrayı kaldır çikolata kek vs.
Öğle yemeği yemezdim ekmeğime çikolata sürerdim. Sonra çubuk kraker kek vs. Üzerine bi de muhallebi puding falan bir günüm resmen böyle geçiyordu. Yatana kadar atıştırıyordum

evet şekersiz ilk zamanlarda baş ağrısı ve sinir oluyormuş, ben de olmadı sanırım hatrlamıyorum
Ben aşırı şeket yediğimden sanırım.
Şu an bir paket çikolata yesem geçecek gibi hissediyorum bakalım.

Bugunku menum

09.45
Peynirli maydanozlu pismis yumurta(2)
1 domates

12.30
Sade kahve
2 kuru kayisi

15.30
5 findik
5 kuru üzüm

17.45
2 kepce tarhana corbasi
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemeği
1 kase yogurt

Planlarim
19.00
Yesil cay

22.00
Form çayı

734 kalori

Su simdiden 2 oldu ben yatana kadar 3.5 olur

Spor yok disari ciktik oglusla dolandik o kadar.

Ben aşırı şeket yediğimden sanırım.
Şu an bir paket çikolata yesem geçecek gibi hissediyorum bakalım.
bi kaç güne alışırsın, türk kahvesi kesin çözüm ben onu içince hem tokluk oluyor hem de cnm bi şey istemyr

afiyet olsun tatlım

bi kaç güne alışırsın, türk kahvesi kesin çözüm ben onu içince hem tokluk oluyor hem de cnm bi şey istemyr
İçtim canım onu da ama yok geçmiyor ağrı. İnşallah geçer bakalım.

Sagol canim gunu kacamaksiz kapatacagim insallah ama yemek yedim hala acim en iyisi bol su icip mideyi şişirmek
ayy ben de yedim ama sonra midem bulandı :S neden anlamadım, açlık da hissetmiyorum ilginç

gün tamamlandı kızlar

Bu gün tartı günüydü diyetisyenle. 74,5 çıktım. 10 gün öncesine göre 1 kilo almışım. Ama tabii ben arada 75 e çıktığım için 500 gr verdim sayıyorum
Öğle yemeği yerine shake verdi çok sevdim bakalım inşallah tatlı krizime iyi gelecek

O zaman gozun aydin ben de yarin tartilacagim bugun bol bol odem atmam lazim yesil cay falan tuketmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…