- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Onlardan önce de 10 ve 9 yaşında olanlar da varBen daha 2.ye cesaret edemiyorum
Cesaret işi değil benimkiler kaza kurşunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlardan önce de 10 ve 9 yaşında olanlar da varBen daha 2.ye cesaret edemiyorum
Masallah masallah hepsi mi kaza kurşunu? Benim oglum da kaza kurşunuOnlardan önce de 10 ve 9 yaşında olanlar da var
Cesaret işi değil benimkiler kaza kurşunu
3 numara planlı. Gerisi kaza kurşunu biri hap çocuğu biri kondom. Biri hangi ara derede oldu anlamadık bileMasallah masallah hepsi mi kaza kurşunu? Benim oglum da kaza kurşunu
Amaninnn 4. Den sonra bi care bulmussundur insallah.ben suan olsa da olur modundayim cok takmiyorum3 numara planlı. Gerisi kaza kurşunu biri hap çocuğu biri kondom. Biri hangi ara derede oldu anlamadık bile
Bağlattım bakalım daha da olursa boşancamAmaninnn 4. Den sonra bi care bulmussundur insallah.ben suan olsa da olur modundayim cok takmiyorum
Bağlattım bakalım daha da olursa boşancam
Napsam hamile kalıyorum hakim bey dicem
pofu disarlarda mi geziyorsun hic sesin cikmiyor
kesinlikle ya herkess dışardaydı hava çok güzeldi, miss gibi, içim ısındı resmenHavalar güzel herkes dışarı attı kendini
Şeker mi yedinevetttt vee tabiki diyet yalan oldu gene
kesinlikle ya herkess dışardaydı hava çok güzeldi, miss gibi, içim ısındı resmen
ıımm şeeeyyy şeker içeren şeylerŞeker mi yedin
oohh afiyet olsun tatlım tbrk ederim ben kaçamak kraliçesiyimBenim kacamaksiz 3. Gunum
11.30
Sucuklu yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
14.00
Tuzlu ayran( bas donmesi problemim var 1-2 gündür)
14.45
Açlık otu çayı
16.30
Yarim elma
1 kuru kayisi
Sade kahve
18.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak etli nohut yemegi
Salata
pofu bugun 1100 kaloriyi buldum
Olmuyor ama oyle motivasyonumuzu bozma toparlanoohh afiyet olsun tatlım tbrk ederim ben kaçamak kraliçesiyim
yarın başlıyorum beybiiiii sporumu da hazırladım ... valla bırakınca toptan gidiyor kendimi çok şişmiş hissediyorumOlmuyor ama oyle motivasyonumuzu bozma toparlan
Hadi insallah.ben de yarin tartilacagim merakla bekliyorumyarın başlıyorum beybiiiii sporumu da hazırladım ... valla bırakınca toptan gidiyor kendimi çok şişmiş hissediyorum
hadi bakalıımmm :) inş hepimiz için iyi olurHadi insallah.ben de yarin tartilacagim merakla bekliyorum