Bn de evi sildim süpürdüm yoruldum beeev kadınlığı bana göre değil valla daral geldi artık
Kahve yaptım kendime dinlenyrm şuan
Boynumda ağrıyo deli gibi
ev hanimi olmak çok güzel bence.:)Bn de evi sildim süpürdüm yoruldum beeev kadınlığı bana göre değil valla daral geldi artık
Kahve yaptım kendime dinlenyrm şuan
Boynumda ağrıyo deli gibi
Bn de başladım dün 1 bugün 2Geç kalksam da Karatay yapıyorum ben hafta sonu. 2 öğün olmuş oluyor.
Ya bana göre değil gerçektenev hanimi olmak çok güzel bence.:)
çalışmak da.
aöf olmasaydi evi süpür yalayacaktim
bide işlerde çogaldi
Çalışmaya alışmış olana ev hanımlığı zor geliyor ev hanımı olana çalışmak zor geliyor. Herkes bulunduğu yerden mutlu olsun önemli olan o. Bana ev işi yapmak külfet geliyor. Hiç sevmiyorum. Bi yandan süpürüp bi yandan söyleniyorumev hanimi olmak çok güzel bence.:)
çalışmak da.
aöf olmasaydi evi süpür yalayacaktim
bide işlerde çogaldi
bende evde öleyim pijamayla rahat oluyorYa bana göre değil gerçektenbn heppp kurs okul iş ya da illa bi şey yapıyorumdur evde durmuyordum ama işsizlik fena yaptı bni bildiğin saçımı tepeden toplayıp pijamalarla geziyrm
evet öle çalışmayı seviyorum:)Çalışmaya alışmış olana ev hanımlığı zor geliyor ev hanımı olana çalışmak zor geliyor. Herkes bulunduğu yerden mutlu olsun önemli olan o. Bana ev işi yapmak külfet geliyor. Hiç sevmiyorum. Bi yandan süpürüp bi yandan söyleniyorum
Yemin edyrm 95 diye okudum ahahhhhahGeldimEki Görüntüle 2257807 aptal telefon nasıl doğru çekecek çözemedim bi türlü. 65,6 kg
yine bayan ikinciyimYemin edyrm 95 diye okudum ahahhhhah
valla neden bildirim yapmadılar anlamadımyine bayan ikinciyimhandebuse ekilem kaldi.
gııızz yedin miii kebaaabbınııDünkü menüm
Saat 10 1 haşlanmış yumurta
Saat 13 azcık taze fasulye
Saat 16 1 haşlanmış yumurta daha
Saat 19 Urfa kebap ayran azıcık bulgur pilavı
tabiki deeee haftaya gider cart diye inşÇok dert etmiyorum :)
bende evde öleyim pijamayla rahat oluyor
gııızz yedin miii kebaaabbınııben de lehmecuunn yicem
tabiki deeee haftaya gider cart diye inşbenim reglim yanaştı ama hayırlısı
harikasın tatlımmm
sonra o rahatlıkla kilo alıyoz işteee
Yemin edyrm 95 diye okudum ahahhhhah
ekilem bu haftada ikinci oldu:) ben üçüncü
ahahaha ne çoccuuu bacıımm hepimiz 30 yaşın üstünde orta yaş grubu geri kalan yaşlıolabilir .evin içinde çocuk varsa hareket de var
hafta sonu yediklerim +30 olarak dönseydi, tarihe bir ilk olarak geçerdim. Allah'ım sen koruu
tamam kuzum erken yazdığın için tşk ederimmmmCanım sayfa açık gelen gidenden yazamıyorum. Yoksa yazarım
gıızz durr heleekilem bu haftada ikinci oldu:) ben üçüncütebrik ederim...
yaşiniz kaçti?ahahaha ne çoccuuu bacıımm hepimiz 30 yaşın üstünde orta yaş grubu geri kalan yaşlı
benim deee bol bol karboladım kendimi neyse lehmecun yiceemmm susuyorum
tamam kuzum erken yazdığın için tşk ederimmmm
ben çözdümgıızz durr helelisteyi yapeemm bi hazırlıyorum bi 5-10 dakkaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?