- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Evet biz de acılı aldık fenaydıanca ayda 1 yapyrz zaten tadında olsun dimi
benim diyetisyenim vermiyordu, 1 sıkım 1 dilim ekmek demişti ve içindeki katkı maddelri yüzünden yemesen daha iyi diyordu :) sadece 1 keresinde 6 kilo verdikten sonra lahmacun izni almıştım o da 1 denecikÖyle tabii. Abartmak yok. :)
benim diyetisyenim vermiyordu, 1 sıkım 1 dilim ekmek demişti ve içindeki katkı maddelri yüzünden yemesen daha iyi diyordu :) sadece 1 keresinde 6 kilo verdikten sonra lahmacun izni almıştım o da 1 denecik
Tesekkur ederim canim samsonncumHop bir kiiisağlıklı kalori yakmalar, şekillenmeler olsun Roseee
Eveeetttttooo geldi mi dambıllar :)))
evet cnm hindilere yapılamıyor antibiyotik hormon falan
Tesekkur ederim canim samsonncum
Eveeettttt
evet ben çok ısrar etmiştim vermemiştiOfff, fenaymış desene. Dikkat etmek lazım o zaman.
ooowww mükemmeellEveeettttt
ayy çok sevindiimmm işe yaramasınaaaDidem Fitness'a başlanıyor mu o zaman?
Bu arada unutmadan söyleyeyim.pofu 'cuğumun tavsiyesiyle Didem Fitness'a, squat'a falan başladım ya bacaklarımın arkası inanılmaz düzleşti, birazcık selülit varken şimdi hiç yok ki bunları yapalı çok olmuyor ama etkisi mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim.
ayy çok sevindiimmm işe yaramasınaaa
tabikiiiiiDidem Fitness'a başlanıyor mu o zaman?
Bu arada unutmadan söyleyeyim.pofu 'cuğumun tavsiyesiyle Didem Fitness'a, squat'a falan başladım ya bacaklarımın arkası inanılmaz düzleşti, birazcık selülit varken şimdi hiç yok ki bunları yapalı çok olmuyor ama etkisi mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim.
Evetttttt kuzummevet ben çok ısrar etmiştim vermemişti
ooowww mükemmeelldidem fitness a mı başladın
nasıldı pekii :)Evetttttt kuzumm
Bu hafta işlerim çok yoğun bide işyerine müfettiş geldi rahat edemedim telden yazıyorum 8 gundur kacamaksiz devam ediyom:)kızlar nerdesinizzz
@fulias @Samsonn @orkidekaramel @hande_buse @ekilem81
bildirim yapmadınız beybiler
ayy ben de mrk ettim bu kız nerde diyodummBu hafta işlerim çok yoğun bide işyerine müfettiş geldi rahat edemedim telden yazıyorum 8 gundur kacamaksiz devam ediyom:)
Pofu ben ölüyorum galiba daha önce yaptıklarım spor muymuş ruhumu teslim ettim sanırım Allahım sana geliyorumayy ben de mrk ettim bu kız nerde diyodumm
tmm cnm benim dikkat et kendine
ahahaPofu ben ölüyorum galiba daha önce yaptıklarım spor muymuş ruhumu teslim ettim sanırım Allahım sana geliyorum
Ne kadar hammışım yaaahahabugün sanırım ağırlıksız yapptırdı dimi öyle hatırlıyorum sen bi de ağırlıkla çalışınca gör bakalım bu daha başlangıççç
bi kaç gün poponun üstüne oturamayabilirsinNe kadar hammışım yaa
Yalnız kadının bacakları hiç sallanmıyor ne kadar sıkı vücudu var öyle yaa... Dipdiri valla. Bide vlog çekmiş şimdi de onları izliyorum.bi kaç gün poponun üstüne oturamayabilirsin
onun eski halini görsen inanamazsınnnn, çok kiloluymuş, instagram hesabında vardı sanırımYalnız kadının bacakları hiç sallanmıyor ne kadar sıkı vücudu var öyle yaa... Dipdiri valla. Bide vlog çekmiş şimdi de onları izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?