- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
offf bizim takım fıstıklar çetesi mübarek
Spor olarak neler yaptınKaratay öncesi sonrası fotolarımı bulursam yükliycem buraya
depresyon hırkası her evde bulunmalıHerkesin var heralde bir depresyon hırkası bizim odalarda da var gri , siyah , koyu mavi iç karartan cinstenSende süper gözüküyorsun abartmaya gerek yok canım
İnanırım tabiki kaç yıllık sevgilimin ayrıldığımız dk başka birini bulmasına inandığım gibi buna da inanırım bana asla inanmazsın demeyinİnanmayacaksınız.
HİÇ
Ben geçen sene kardiyo yaptıktan sonra sadece iç dış bacak çalışıyordum. Hayatımda ilk defa üst bacaklarımın araları açılmıştı. Ama öyle 3 5 dakika veya 3*15 şeklinde değil. Eğer alet ile çalışıyorsam 10*100 yapıyordum.Nicee ! Üst bedenden vermeden bacak inceltmek mümkün mü ya?
offf bizim takım fıstıklar çetesi mübarek
vücudun yarısı gitmiş yaa müthiş.
Çok amin! inşallahİnşallah özgüveni tam, kişiliği sağlam, kendini asla ezdirmeyen, hakkını arayan, herkes tarafından sevilen bir birey olur.
Vatan millete ailemize hayırlı bir evlat olmasını umuyorum.
bacak çalışacaksın.
Yok üstten de verdim. Şöyle ki göbekten belden gitti yağlar. Kollarım hala aynı tas aynı hamam
Bu da ben!
ne yapmak lazım? ne aleti?Ben geçen sene kardiyo yaptıktan sonra sadece iç dış bacak çalışıyordum. Hayatımda ilk defa üst bacaklarımın araları açılmıştı. Ama öyle 3 5 dakika veya 3*15 şeklinde değil. Eğer alet ile çalışıyorsam 10*100 yapıyordum.
beybi senin de bir şeyin yok ki. Basen o kadar kolay eriyor ki yeterki doğru çalış. doğru squat hareketleri ve dış bacakla o iş tamamVallahi ya sizleri görünce diyorum hangi aynadan bakıyor bu kızlar kendilerineMaşallah kızlar azcık hareketli yaşayın fazlalığınız yok. Benim bölgesel basen-kalça sinir oluyorum
spor salonuna gidiyor musun? Ona göre evde yapıyorsanız size görselli bir spor planı yapalım bir dene yapmak lazım? ne aleti?
Göbüş, kollar çok iyi olmuş yaaa.
Yok canım ya, nerdee.. evde bakışarak aşk yaşadığımız bir eliptik var sadece..hiç spor yaptığım falan yok.spor salonuna gidiyor musun? Ona göre evde yapıyorsanız size görselli bir spor planı yapalım bir dehande_buse ye.
Veya sabah attığım workout videosu tam da iç dış bacak için ve çok güzel sonuç veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?