Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Nicee ! Üst bedenden vermeden bacak inceltmek mümkün mü ya?
Ben geçen sene kardiyo yaptıktan sonra sadece iç dış bacak çalışıyordum. Hayatımda ilk defa üst bacaklarımın araları açılmıştı. Ama öyle 3 5 dakika veya 3*15 şeklinde değil. Eğer alet ile çalışıyorsam 10*100 yapıyordum.

İnşallah özgüveni tam, kişiliği sağlam, kendini asla ezdirmeyen, hakkını arayan, herkes tarafından sevilen bir birey olur.
Vatan millete ailemize hayırlı bir evlat olmasını umuyorum.
Çok amin! inşallah
bacak çalışacaksın.

Pilates ile olur mu ki? ne çalışmak lazım, özellikle üst bacak, şu thighs denilen yer. Baldır mı oluyor?
Yok üstten de verdim. Şöyle ki göbekten belden gitti yağlar. Kollarım hala aynı tas aynı hamam

Ya sabah Pofu ile sen geldin aklıma...dedim isteyende memiş küçülmez benimkiler küçülüyor mu ne?

buna da ben yetişemedim amaa

ne yapmak lazım? ne aleti?

Vallahi ya sizleri görünce diyorum hangi aynadan bakıyor bu kızlar kendilerine Maşallah kızlar azcık hareketli yaşayın fazlalığınız yok. Benim bölgesel basen-kalça sinir oluyorum
beybi senin de bir şeyin yok ki. Basen o kadar kolay eriyor ki yeterki doğru çalış. doğru squat hareketleri ve dış bacakla o iş tamam

Yok canım ya, nerdee.. evde bakışarak aşk yaşadığımız bir eliptik var sadece..hiç spor yaptığım falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…