Hindi Füme o. Ben yiyiyorum arada. Yasak mı? Hindiden ne istiyonuz yaaa
Kızlar ben de özellikle füme somon ve füme peynir çok severim, ama nadir tüketmeye çalışıyorum. Füme şeyler kansorejen diyorlar maalesef.bn hindi fume yiyorum yaaa üstüme gelmeyn
tşk ederim cnm baya emek var o görüntüde :)Çok iyi görünüyorsun canım yaa. Maşallah
1 avuç kadar yeseydin keşkeay kuruyemişten başka bir şey yok.
ben de çok nadir tüketyrm ve sadece hindi füme başka bişey yemiyorumKızlar ben de özellikle füme somon ve füme peynir çok severim, ama nadir tüketmeye çalışıyorum. Füme şeyler kansorejen diyorlar maalesef.İşlenmiş etlerin hepsi fiyasko zaten. Az sucuk tüketirim, diğerlerine göre daha doğal olanını almaya çalışıyorum.
afiyet olssunnnGünaydın herkese bu arada. Bu da benim kahvaltım. @orkidekaramel peynir hepsini yemedim, kaldırdım bu sefer
Eki Görüntüle 2251402
maşaallah :) kaç tane yedinGünaydın herkese bu arada. Bu da benim kahvaltım. @orkidekaramel peynir hepsini yemedim, kaldırdım bu sefer
Eki Görüntüle 2251402
yedim yedim. kahve de içtim. beni tok tutuyor o sebeple çok etkilenmedim herhalde1 avuç kadar yeseydin keşke
afiyet olsun o halde aman aç kalma sonra canın başka şeyler isteryedim yedim. kahve de içtim. beni tok tutuyor o sebeple çok etkilenmedim herhalde
oo süper menüüÖğle yemeğinde tavuk varmış.
salatamı yoğurdumu fazla yerim.
miss gibi çorba yoğurt sebze salatası var mantıya ne gerekbugün öğle yemekte
mercimek çorbasi
kıymalı mantı ( canim aşırııı çektiyiyemeyecem yarinki + çikarsa emeklerim boşa gidecek)
yoğurt
zeytinyaglı sebze salatası.
inan aklıma sen geldin yerken ve kaldırırken, ama saymadımmaşaallah :) kaç tane yedin
hosbuldum canimmYok canim ben de burdayimhosgeldin
tamam o zaman pofucum inşallah yüz akligiyla bitiririm 90 günü bakinca baya uzun gibi geliyor ama olsun ilk yaptığım çok etkili olmuşturGünayddıınnnnn
Hayır cnm yok sadece buraya uygun beslen yeter
zaman çok çabuk geçiyor cnm bak bizim 8 gün geçti hiç bi şey anlMadıktamam o zaman pofucum inşallah yüz akligiyla bitiririm 90 günü bakinca baya uzun gibi geliyor ama olsun ilk yaptığım çok etkili olmuştur
harikasın cnm tbrk ederim mükemmel öğünAy yaaa ögle yemegindeki tavugun icine iç pilav doldurmuslar.
Ayıklayabildigim kadar ayikladim ve oyle yedim.
-tavuk
-az mercimek corba
-yogurt
-marul+havuç+mor lahana salatasi
Neler yedin?Karatay kahvaltısı süper biseymis onu farkettim
❤❤❤öğlen yemekleri iptali etmeyi düşünüyorum bünyem iki ögüne alışmasi için uğraşmak istiyorum çünkü öğle yemekleri malkum çok agir.. bide 5 lira veriyoruz. çorbalar hep unlu.. bilmiyorum ilk işim öğle yemegi iptali etmek.. canim hiç tatlı çekmiyor 1 haftadir o tadini unuttum şekersiz çayi çok rahatça içebiliyorum:) iyiki buraya katılmışım iyiki varsin sizi çook seviyorum. gerçekten çok sevdim sizi.. @samsonpofu @hande_buse @fulias E ekilem81 @Summer-girl Birbardakcay @BitmeyenDiyet @Blackrose55 CKbeautyandsheer
bende öle yapıyordum pilav çöpe gidiliyor.:/Ay yaaa ögle yemegindeki tavugun icine iç pilav doldurmuslar.
Ayıklayabildigim kadar ayikladim ve oyle yedim.
-tavuk
-az mercimek corba
-yogurt
-marul+havuç+mor lahana salatasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?