- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Kaç kilosunuz?evde misiniz , çalışıyor musunuz?Bence bunlara göre nasıl bir beslenme şekline uyabilirsiniz diye düşünüp adım atmalısınız.Ben de çok zorlanıyırum gelgitler yaşıyorum.Ama arkadaşlarım sayesinde bu sefer devam edeceğim inşallah.Bende başlamak istiyorum nerden başlayacağım bilmiyorum
O negatiflik bende de varhımm o zmn doğrudur, benim diyetisyenim pek ekmek veren biri değildi o yüzden çok ekmek verenlere karşı negatiflik var ben de
Kaç kilosunuz?evde misiniz , çalışıyor musunuz?Bence bunlara göre nasıl bir beslenme şekline uyabilirsiniz diye düşünüp adım atmalısınız.Ben de çok zorlanıyırum gelgitler yaşıyorum.Ama arkadaşlarım sayesinde bu sefer devam edeceğim inşallah.
Öğün yaz canım iyi olur motive oluruzSanırım burda öğün yazmıyoruz.
Balık & salata & brokoli her öğlen yediklerimAkşam yemeği
Fırında balık bolca
Bolca salata
Haşlanmış brokoli
Merhaba kızlar
Canım hoşgeldinnn:)) Çok özledimm seni neler yaptın görüşmeyeli nasılsınnMerhaba kızlarönem geldim
Canım benimCanım hoşgeldinnn:)) Çok özledimm seni neler yaptın görüşmeyeli nasılsınn
günaydın evet o sekilde hem motive oluyoruz hem burda sohbet ediyoruzDaha biraz once kek yapyim bugun kaldi sitede yeniyim bende yarin baslamak istiyorum sadece 1.gun 2. Gunmu yazioruz hic kilo verdim diyen yok :)
Canım yaa iş bir mesai eve gel cocuk ayrı mesai harcıyorum. ama memnunum Allah sükür evladım olması bende cok başka oldu. iyiki olmuşta :) ama bir o kadar da zor yani parayla yapılacak bir iş değil. işte ara verdikten sonra tekrar başla baya kasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?