Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

İyi akşamlar kızlar,
Canım @Sekerportakalimm nasıl oldun. Daha iyisin inşallah

Merhaba kızlar.
Tesadüf olarak topiginize denk geldim. Son zamanlarda kendimce düşündügüm bir şeydi şekeri en aza indirgemek.

Çok fazla şekerli gıda tüketiyorum. Çikolata olmasada bisküvi tarzı şeyler ve asitli tatlı icecekleri gunluk hayatta cokca tüketiyorum. Bu konuda kendimi hic bir sekilde engelleyemiyorum. Kilo problemim yok ama dikkat etmeme ragmen dişlerimde aşırı çürüme var. Dün diş doktorum cocukmusum gibi azarladı beni. Böyle giderse birkac seneye ya şeker hastası olacagım ya da agzimda diş kalmayacak.

Sizden tavsiye istiyorum. Tatlı ihtiyacinizi nasil karsiliyorsunuz? Bu duyguyu meyveyle felan bastirmaya çalıştim ama fayda etmedi.:/

İyi akşamlar kızlar,
Canım @Sekerportakalimm nasıl oldun. Daha iyisin inşallah
hamdolsun şükür az biraz kaldı oda geçer bir iki güne bölebilir bitki. Çayı içtim papatya baya faydalı geldi galiba bana :) tavsiye ederim canım

Önce bence psikolojik olarak kendini hazırlamalısın yani o bisküvi ve hazır paketlenmiş gıdaların senin için hiç bir faydasının olmadığını bildiğin hald buna inanmalısın illa şeker ihtiyaçı olacak diye birşey yok zamanla alışıyorsun ve ona ihtiyac duymuyorsun eskiden geceleriellerim ayaklarım yanıyordu şekeri bırakınca aslında gün içinde fazla şekerli şeyler yendiğim için olduğunu anladım kendini daha rahat gidermeye başladıkça kendin yememeye başlayacaksın. Tabii başlamaya karar vermek bile önemli bence

Yavaş yavaş en aza indirmeyi hedefliyorum aslında. Tamamen birakmak ne kadar mümkün olur benim için bilemiyorum.

Yavaş yavaş en aza indirmeyi hedefliyorum aslında. Tamamen birakmak ne kadar mümkün olur benim için bilemiyorum.
Okumayı seviyor musun bilmiyorum da canım bol bol oku bu konuları canım. YouTube da videolar var Onları izle. Tipik şeker bağımlılığından bahsediyorsun. Hepimizin çıkış noktasıydı

Adelheid cildinde daha az sivilce çıkacak. Saçın/cildin daha az yağlanacak. Daha az hastalanacaksın. Sabah çok hafif uyanacaksın. Saatlerce uyudum ama hala yorgunum durumları ortadan kalkacak. Şeker / karbon vücudu çok yoruyor. Zehir sonuçta vücûd atmaya çalışırken çok yoruluyor haliyle. Uyuşturucu bence şeker ve un. İkiside beyaz ve ufalanmış zaten. Canan hocanın dediği gibi tak diye bırakılmalı.

Canım zezeozge nasıl oldunuz kızınla? İnşallah atlatmışsınızıdır hastalığı
İyiyiz şükür canım artık daha dikkatli beslenmeye başlamayı düşünüyorum artık kızı. Yavaş yavaş ek gıdaya geçiyor bende beslenmemi düzenleyeyim diyorum tabii katı değil ama gece özellikle yemeyi azaltacağım suyu özellikle daha fazla içmeye çalışacağım
Sen nasılsın canım @cerulean nasıl gidiyor

Canım iyiyim çok şükür. Sorduğun için teşekkürler. Canım karbonu ekmeği kesmelisin. Günün en ağır öğünü de 13 gibi olmalı. Akşam haş brokoli yoğurt türü hafif geçiştirilmeli. Sütünü etkiler mi bilmiyorum ama kuzum.

Karnı sabah ve öğle doyurmalı akşam dişe dokunmayacak şeyler yenmeli. Ve disiplinli olunmalı. Kadın metabolizmasına yanayım ben. Soluğumuz havayı bile yağa çevirecek kadar marşfetliyiz maşallah

Aslında evet öyle olmalı ama bu ara diş çıkarıyor bizimki gece çok emince benim içim kıyılıyor resmen bende adım adım ayarlarım diyorum akşam ekmek yemeyim mesela ilk adım :)

Aslında evet öyle olmalı ama bu ara diş çıkarıyor bizimki gece çok emince benim içim kıyılıyor resmen bende adım adım ayarlarım diyorum akşam ekmek yemeyim mesela ilk adım :)
İnşallah canım. Yavaş yavaş. Akşam protein salata türü bir şeyler yiyebilirsin mesela. Ben emzirmesinin için daha hafif geçirmeliyim akşamı

İnşallah canım. Yavaş yavaş. Akşam protein salata türü bir şeyler yiyebilirsin mesela. Ben emzirmesinin için daha hafif geçirmeliyim akşamı
Evet akşam bir kase yoğurt ve salata gibi yiyebilirsin yada bu tarzda ağır yiceksemde gündüz yiyim yada kahvaltıyı sağlam yapayım :) evde jillian yapıyorum baya faydasını görüyorum suları çıkamıyorum bu havalarda bari evde etkinlik yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…