- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Hurma rahim kaslarını kasıyormuş sanırım yeni düşük yaptım korunmayacam 2.ci adette aşılama başlayacak.. yumurta kalitesi için şekeri bırakmak istiyorum birazda başka önerin var mı kayısı incir kurusu dışında onları tuketiyorumEvet aynen bak en son hangisiyse ekle kendini
Ben hurma yiyorum emzirdiğini için sür
Doğal katkısız pekmez bulursan hatta güvenmiyorsan kendin yap doğal olanlara şeker konulmuyor sucuk pestil olabilirHurma rahim kaslarını kasıyormuş sanırım yeni düşük yaptım korunmayacam 2.ci adette aşılama başlayacak.. yumurta kalitesi için şekeri bırakmak istiyorum birazda başka önerin var mı kayısı incir kurusu dışında onları tuketiyorum
Organik bal olur mu ? Pekmezim de var bal da var güvenilir yerden alındı onları tüketirimDoğal katkısız pekmez bulursan hatta güvenmiyorsan kendin yap doğal olanlara şeker konulmuyor sucuk pestil olabilir
Biz burdayım ben her zaman yanındayız canım sen ki kraliçesin :))
olur onlar afiyet olsunOrganik bal olur mu ? Pekmezim de var bal da var güvenilir yerden alındı onları tüketirim
canımsınnBiz burdayım ben her zaman yanındayız canım sen ki kraliçesin :))
olur onlar afiyet olsun
canım inan yasakladikca daha çok yiyorumCanım umutsuzluğa kapılmak yok.Buğday göbeği kitabını alıp okusana sen okumadıysan
Hayır canım şeker karbonhidrat sigara gibi uyuşturucu tak diye bırakılmalı. Yasağı gevşeği orta yolu yok bunun. Karatay beslenmesi hakkında ne düşünüyorsun.canım inan yasakladikca daha çok yiyorum
canim aslinda şeker konusunda bir sorunum yok yani birakabiliyorum yapabiliyorum ama hamurisi pogaca börek patates bunlari hayatımdan tamamen cikaramiyorum yasakladikca daha cok yiyorumHayır canım şeker karbonhidrat sigara gibi uyuşturucu tak diye bırakılmalı. Yasağı gevşeği orta yolu yok bunun. Karatay beslenmesi hakkında ne düşünüyorsun.
Canım buğday göbeğini okusana işte.canim aslinda şeker konusunda bir sorunum yok yani birakabiliyorum yapabiliyorum ama hamurisi pogaca börek patates bunlari hayatımdan tamamen cikaramiyorum yasakladikca daha cok yiyorum
Canım buğday göbeğini okusana işte.ne anasının gözü onlar bizi içten içe bitiriyorlar haberimiz yok
tamam canım bugun aksam yemeginde sebze salata yiyerek basliyorum karbonhidrattan kacmaya. birbirimize destek olalimBen karbonhidratın sağlık üzerinde zararlı hakkında kitap okudukça bıraktım. Dün okyanus çuprası salata yedim bugün tavuk haşlanmış sebze. Öğle yemeği için. En doyurucu yemek
aramiza hosgeldin canimm :) masallah iyi kilo vermissin neler yaptin?şekersiz biri günü bitiyorum ilk gün çok zor olacak gibicanım deli gibi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?