Sağlıklı beslenme üzerine baya araştırıyorsunBen karbonhidratın sağlık üzerinde zararlı hakkında kitap okudukça bıraktım. Dün okyanus çuprası salata yedim bugün tavuk haşlanmış sebze. Öğle yemeği için. En doyurucu yemek
Zaten önemli olan hiç yememek bir tane yedin mi bitti olaynelere Hayır dedim bugün bi bilseniz.. ilk günden bozamazdim. olmazdi
hedefimiz var canım sonuna kadar devam insallahhZaten önemli olan hiç yememek bir tane yedin mi bitti olaybugün yaptıkların için teşekkür ederiz
tamam canım bugun aksam yemeginde sebze salata yiyerek basliyorum karbonhidrattan kacmaya. birbirimize destek olalim
aramiza hosgeldin canimm :) masallah iyi kilo vermissin neler yaptin?
3 lt su içtim gün de pilav makarna hamur işi yemedim arada bulgur yedim 4 yk sadece gün de 30 dk kadar yürüdüm 15 sabah 15 akşam ayrıca evde spor yaptım haftada 4 5 gün 45 dk en az abur cuburu kestim ara öğün yaptım servis küçülttüm sadece sabahları beyaz ekmek hariç 1 ya da 2 dilim ekmek yedim uzun süre de verdim kiloyu hemen veremedim maaleseftamam canım bugun aksam yemeginde sebze salata yiyerek basliyorum karbonhidrattan kacmaya. birbirimize destek olalim
aramiza hosgeldin canimm :) masallah iyi kilo vermissin neler yaptin?
uzun sürede verilen kilo daha kalici oluyor canim tebrik ederim azmini3 lt su içtim gün de pilav makarna hamur işi yemedim arada bulgur yedim 4 yk sadece gün de 30 dk kadar yürüdüm 15 sabah 15 akşam ayrıca evde spor yaptım haftada 4 5 gün 45 dk en az abur cuburu kestim ara öğün yaptım servis küçülttüm sadece sabahları beyaz ekmek hariç 1 ya da 2 dilim ekmek yedim uzun süre de verdim kiloyu hemen veremedim maalesef
sağol canım bu azmi keşke şekeri bırakmaktada gösterebilsemuzun sürede verilen kilo daha kalici oluyor canim tebrik ederim azmini
Sağlıklı beslenme üzerine baya araştırıyorsunÇok iyi bence hani derler ya ne yersen o sun diye çok haklılar valla
İyisi senin gibi arkadaşım var :)
Merhaba herkese
hangi tarihlerde bilmiyorum ama en son buralardayken 58dim çabalıyordum ama daha da kilom arttı 60ı bile gördüm. Sonradan bunun tiroidden kaynaklandıgını anladım. Birkaç kez sülük tedavisi oldum tiroidden. Vs vs. bunları geçeyim. Şuan 51 52 kg civarıyım.
Ölçülerim;
------------------ öncesi - sonrası
Meme: 88 86
Meme altı: 72 69
Bel: 68 62
Göbek: 90 79
Kalça: 96 91
Basen: 103 95
Üst bacak: 56 50
Diz: 38 34.5
Baldırlar: 36 33
Ayak bileği: 22 21
Sonrası kısmını bugün ölçtüm. Taze
Nasıl bu hale geldin derseniz; aşk ayrılık acısı, ve iştah kesikliği.. Hiç spor yapmadım. Ama tabi şekeri tatlıyı tamamen kesmiştim zaten şubat ayından beri. Birkaç kaşık aşure veya meyveli kek yiyordum ama arada.
Tavsiyem aşık olun sonra ayrılın sdfhjk
Evli ve çoçuklunolduğum için bana uymuyor be yapalım:))Merhaba herkese
hangi tarihlerde bilmiyorum ama en son buralardayken 58dim çabalıyordum ama daha da kilom arttı 60ı bile gördüm. Sonradan bunun tiroidden kaynaklandıgını anladım. Birkaç kez sülük tedavisi oldum tiroidden. Vs vs. bunları geçeyim. Şuan 51 52 kg civarıyım.
Ölçülerim;
------------------ öncesi - sonrası
Meme: 88 86
Meme altı: 72 69
Bel: 68 62
Göbek: 90 79
Kalça: 96 91
Basen: 103 95
Üst bacak: 56 50
Diz: 38 34.5
Baldırlar: 36 33
Ayak bileği: 22 21
Sonrası kısmını bugün ölçtüm. Taze
Nasıl bu hale geldin derseniz; aşk ayrılık acısı, ve iştah kesikliği.. Hiç spor yapmadım. Ama tabi şekeri tatlıyı tamamen kesmiştim zaten şubat ayından beri. Birkaç kaşık aşure veya meyveli kek yiyordum ama arada.
Tavsiyem aşık olun sonra ayrılın sdfhjk
Ben kendimi yemeye vuruyorum üzüntü durumlarındaEvli ve çoçuklunolduğum için bana uymuyor be yapalım:))
aynen ben de öyleBen kendimi yemeye vuruyorum üzüntü durumlarında
Ben kendimi yemeye vuruyorum üzüntü durumlarında
aynen ben de öyle
ama bugün buna son verdim
doktorum şöyle demişti banaSon günlerde kendime kural koydum. Akşam belli saatten sonra yemiyorum. Üzgün de olsam kızgın da yorgun da fark etmiyor. Ağıza fermuar. En çok akşamları duygusal yeme atakları oluyordu. Baya mutluyum yaalıştım iyice
Bende sabah saatlerinde yiyorum herşeyi meyve çerez kahve kahvaltı da ekleniyor 12 oldu mu tekrar acıkıyorum ...Son günlerde kendime kural koydum. Akşam belli saatten sonra yemiyorum. Üzgün de olsam kızgın da yorgun da fark etmiyor. Ağıza fermuar. En çok akşamları duygusal yeme atakları oluyordu. Baya mutluyum yaalıştım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?