Canım hoş geldin aramıza. Diş ağrısı çekiyorym valla şu sıralar.Gunaydin kizlar bende sekeri birakmak istiyorum aslinda soyle anlatayim kendimi normalde cips kola abur cubur cok tuketen bi insan degilim kirk yilin basi evde sinema gunu yaparsak yiyoruz onun haricinde fazla yemem zaten kilo olarakta 44 kiloyum ve cok zayifim ama cay veya kahve icmeyi cok severim ve butun seker hakkimi onlarda kullaniyorum benim ictigim kahveyi kimse icemez serbet gibi diye cayim da ayni sekilde..
Yalniz dedigim gibi sorunum kilo kaynakli degil, bende sebebini bulamadigim sekilde yuzumde sivilceler cikiyor yillarca kullanmadigim ilac kalmadi ama yok hic bir etkisini goremedim bende artik sekere bagladim ayrica baharati da cok tuketiyordum onu da kestim..
Dundenberi sekeri azaltmaya yonelik birtakim taktikler uyguladim cayima ve kahveme bir kup seker atiyorum, ama sizin hazirladiginiz liste de bal filan da var hic birsekilde yememem mi gerekiyor, sizler bir anda mi biraktinizyoksa benim gibi azaltarak mi nasil olacak
Olur tabi ki çok gecmis olsunCanım hoş geldin aramıza. Diş ağrısı çekiyorym valla şu sıralar.Kabir azabı gibi bir şey. Kendime geleyim yazacağım sana olur mu
canim cok gecmis olsunCanım hoş geldin aramıza. Diş ağrısı çekiyorym valla şu sıralar.Kabir azabı gibi bir şey. Kendime geleyim yazacağım sana olur mu
ben kendinden örnek vereyim yapay rafine şeker olan herşeyi çıkardım hayatımdan ki cildin bir ay sonra çok fark eder. Pekmez yada bal gerçekten doğal olduğuna inanıyorsan yiyebilirsin . İçinde rafine şeker olan herşey çıkıyor hayatından yaniGunaydin kizlar bende sekeri birakmak istiyorum aslinda soyle anlatayim kendimi normalde cips kola abur cubur cok tuketen bi insan degilim kirk yilin basi evde sinema gunu yaparsak yiyoruz onun haricinde fazla yemem zaten kilo olarakta 44 kiloyum ve cok zayifim ama cay veya kahve icmeyi cok severim ve butun seker hakkimi onlarda kullaniyorum benim ictigim kahveyi kimse icemez serbet gibi diye cayim da ayni sekilde..
Yalniz dedigim gibi sorunum kilo kaynakli degil, bende sebebini bulamadigim sekilde yuzumde sivilceler cikiyor yillarca kullanmadigim ilac kalmadi ama yok hic bir etkisini goremedim bende artik sekere bagladim ayrica baharati da cok tuketiyordum onu da kestim..
Dundenberi sekeri azaltmaya yonelik birtakim taktikler uyguladim cayima ve kahveme bir kup seker atiyorum, ama sizin hazirladiginiz liste de bal filan da var hic birsekilde yememem mi gerekiyor, sizler bir anda mi biraktinizyoksa benim gibi azaltarak mi nasil olacak
Anladım teşekkür ederim baya zorlancam benben kendinden örnek vereyim yapay rafine şeker olan herşeyi çıkardım hayatımdan ki cildin bir ay sonra çok fark eder. Pekmez yada bal gerçekten doğal olduğuna inanıyorsan yiyebilirsin . İçinde rafine şeker olan herşey çıkıyor hayatından yani
coook kolay olacak :))Anladım teşekkür ederim baya zorlancam ben
bugün 1. gün mu o zaman canim?? :))
Eve baştan başladık dün pastalı bit gün oldu benim için :))bugün 1. gün mu o zaman canim?? :))
Canım çaya limon sık kahveyi sütle iç. Böyle böyle bırakırsın şekeriGunaydin kizlar bende sekeri birakmak istiyorum aslinda soyle anlatayim kendimi normalde cips kola abur cubur cok tuketen bi insan degilim kirk yilin basi evde sinema gunu yaparsak yiyoruz onun haricinde fazla yemem zaten kilo olarakta 44 kiloyum ve cok zayifim ama cay veya kahve icmeyi cok severim ve butun seker hakkimi onlarda kullaniyorum benim ictigim kahveyi kimse icemez serbet gibi diye cayim da ayni sekilde..
Artık bir şekilde alışacağım canım inşallah tamamen bırakırımCanım çaya limon sık kahveyi sütle iç. Böyle böyle bırakırsın şekeri
ah canim benim cok cok gecmis olsun merak etme kanaldan sonra agrimaz artik sinirleri aliyolarMerhabalar kızlar,
Dün gece çok fena geçti benim için. Dişim zonk zonkuyutmadı. Bu sabah yana yana doktor aradık. Kanal tedavisinin ilk seansını yaptılar. O dolguyu açarken aklım başımdan gitti. Diş uyuşmadı vs vs. Kabus gibiydi inşallah ağrımaz artık
Sağol canım benimah canim benim cok cok gecmis olsun merak etme kanaldan sonra agrimaz artik sinirleri aliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?