H. Cevizi çok faydalı iç içebiliyorkenAy canım ya ben bayılıyorum. Evet şekerli
Bir aşağı bir yukarı 5 Doğum günüm o gün pastadan nasıl kaçamam bilmiyorumBen yarın başlıyorum kızlar. İçtiğim cappuccino nun üzerinde bugün şekerli kakao vardı vallahi
Cuma cumartesi mi Doğum günün canım. Ardından başla istersenBir aşağı bir yukarı 5 Doğum günüm o gün pastadan nasıl kaçamam bilmiyorum
canim bi baksan açtığım konulara topiklere o kadar zamandır bu işe takintiliyim cok ugrastim ama sonuc hic degismediOoo ne güzel uzun bir tatil senin o zaman telafi için lazım diyorsun. Gelecek yaz gelsin fit fıstıklar :))
Canım kitap okumalısın şekerin karbonun zararları üzerine. Kendini eğitirsen bu konuda kesseler bile elin varmaz şekere. Bir de akşam saatlerinde yemek kilo yapıyor. 5 den sonra yememek lazım. Akşam yemeği en hafif yemek olmalı. Brokoli yoğurt gibicanim bi baksan açtığım konulara topiklere o kadar zamandır bu işe takintiliyim cok ugrastim ama sonuc hic degismedi
daha cocuk bile dogurmamis olmama ragmen kalin selulitli bacaklar göbek...
yol katedemiyorum bir yerden sonra pes ediyorum sanırım ama bıktım artik cok zor olmamali
masallah sizler de baya azimlisiniz yaza kadar bikmadan usanmadan buraya hergün yazarak devam etsek bence bu sefer değişim gelecektir
perşembe canım galiba öyle yapsam daha iyi olacakCuma cumartesi mi Doğum günün canım. Ardından başla istersen
canım uzmana göründün mi besin toleransına felan baktırsaydın ben yemeyince zayıflıyorum sa işte yemesem :) ama yaza inşallah beraber gireceğizcanim bi baksan açtığım konulara topiklere o kadar zamandır bu işe takintiliyim cok ugrastim ama sonuc hic degismedi
daha cocuk bile dogurmamis olmama ragmen kalin selulitli bacaklar göbek...
yol katedemiyorum bir yerden sonra pes ediyorum sanırım ama bıktım artik cok zor olmamali
masallah sizler de baya azimlisiniz yaza kadar bikmadan usanmadan buraya hergün yazarak devam etsek bence bu sefer değişim gelecektir
oooo hadi bismillah canım
Canım kitap okumalısın şekerin karbonun zararları üzerine. Kendini eğitirsen bu konuda kesseler bile elin varmaz şekere. Bir de akşam saatlerinde yemek kilo yapıyor. 5 den sonra yememek lazım. Akşam yemeği en hafif yemek olmalı. Brokoli yoğurt gibi
canlarim bende duygusal aclik var sıkıntıdan yiyorum daha hic diyet yapabildigimi hatirlamiyorum yemek icin yasiyorum resmen bunu duzeltmeye caliscam insallahperşembe canım galiba öyle yapsam daha iyi olacak
canım uzmana göründün mi besin toleransına felan baktırsaydın ben yemeyince zayıflıyorum sa işte yemesem :) ama yaza inşallah beraber gireceğiz
O zaman sorun belli canım inşallah çözersincanlarim bende duygusal aclik var sıkıntıdan yiyorum daha hic diyet yapabildigimi hatirlamiyorum yemek icin yasiyorum resmen bunu duzeltmeye caliscam insallah
insallah canım savaşı baslattim bugün :)O zaman sorun belli canım inşallah çözersin
Günaydın kızlar
Doğum günün kutlu mutlu olsun canım S sekerportakalimnice sağlıklı mutlu yıllara küçük kızınla inşallah
ay burdan kutlayacağınız aklıma gelmezdi yaa :)) çok mutlu oldumzezeozge canım benimm iyi ki doğdun iyi ki varsin musmutlu huzurlu fit ailenle beraber nice senelere insallahhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?