Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Allah bağışlasın canım beraber toparlanalım. Ben bir kaç gündür akşam 16 dan sonra yemek yemiyorum. Hafif aç yatıyorum çok mutlu oluyorum. Babam la konuşuyorduk geçen o da diyordu. Sabah insan tok uyanıyorsa bilki kilo alıyor. Katılıyorum

Sağolasın canım darısı başına inşallah. Babanın dediği aklıma çok yattı genelde sabah tok oluyorum ben ben o yüzden belki kilo veremiyorum istersen yarın seninle baştan başlarız eşlik ederim sana

Olur canım beraber tekrar başlayalım istersen. Akşam 5 den sonra bir şey yememek lazım aslında da disiplinsiz davranabiliyor insanoğlu.

Bugün TLC de ağır yaşamlar var kilolu insanların hayatlarını gösteriyor. Onu izledim bir hafta oruç tutacağım herhalde

Bir de kuzum çağla Şikel'in YouTube kanalında beslenme üzerine bir video var. Her şeyin aslında özeti o video. İzle istersen hem eğlenceli

o zaman beraber basliyoruuuzz :))

Biliyorum o programı zayıflıyorlar felan ameliyat oluyorlar ama onlar baya baya obezler canım tlc sürekli yiyorlar.
Sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtmamız lazım aslında ben o kadar katı diyet şu anda yapamam bebeğe süt veriyorum diye ama kendimce işaretle şekerli hazır gıdalar yemiyorum dışardan paket yicek yada gıda almıyorum mi yoğurdumu felan kendim yapıyorum kızın artık ek gıdaya başladı onun içimde artık evde peynir bile yapmaya çalışıyorum :)) ben çok sevmiyorum paketlenmiş gıda içinde ne olduğunu bilmiyorum diye.
Benim kansızlık problemim vardı hamilelik boyunca ilaç kullandım ve sonuç 94 kilo ile Doğuma gitiim şükür 6 ay oldu şu an 72 civarı geziyorum has ama yediklerime elimden geldiğince dikkat ederek ki kızımın nasibini etkilemeden yapmaya çalışıyorum canım ay ne uzun yazdım yaa kusura bakma . Çağla Şikel’in videosuna bakarım iskelet o kadın yaa

Yarın başlıyoruz o zaman kızlar 21 gün boyunca tek kaçamağı. H cevizi suyu olacak

Ahahah kuzum sen emziriyorsun sağlıklı beslen sadece. Çok hoşuma gitti evde yoğurdunu yapman kızın be ailen çok şanslı. Onların sağlığına yatırım yapıyorsun. Bizde babacığım geçenlerde sucuk yaptı çooook güzel oldu. Bol baharatlı sarımsaklı 4-5 dilimden sonra insanı kesiyor. Karatay hocanın dediği gibi hakiki gıda çünkü

Teşekkürler canım Karatay bende katılıyorum keşke hayatımızı doğal haline çevire bilsek . Sucuk işide zor siz aşmışsınız kaç level yukarıdasınız benden :)) afiyet olsun

Ben yarın başlıyorum kızlar. İçtiğim cappuccino nun üzerinde bugün şekerli kakao vardı vallahi

yok canım 2 haftam daha var.
gectigimiz 2 haftada cok tatli yedim artik mola zamani bu yaz bizim olmalı baska yolu yoook
Ooo ne güzel uzun bir tatil senin o zaman telafi için lazım diyorsun. Gelecek yaz gelsin fit fıstıklar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…