• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

İyi akşamlar kızlar,
Ben yarın tekrar başlıyorum şeker orucuna. Bu sefer inşallah 21 günü tamamlayacağım :KK200:

40 bin kere maşallah canım sana :nazar::nazar:
Yaa canım tatlı sevmem ama katmer cekti biliyor musun me zamandır. Ki bilmiyorum az yediğimde daha istemeyeceğimi de ama işte birsek katmer ama Antep üsülü olandan ühühühü

Yaa canım tatlı sevmem ama katmer cekti biliyor musun me zamandır. Ki bilmiyorum az yediğimde daha istemeyeceğimi de ama işte birsek katmer ama Antep üsülü olandan ühühühü
Merhaba canım,
Katmeri boşver canım daha güzel bir şey ye. Baklava gibi ;). Katmer cıyır cıyır beyaz şeker dolu. Ama sen bilirsin yine :KK39:

Merhaba canım,
Katmeri boşver canım daha güzel bir şey ye. Baklava gibi :KK66:. Katmer cıyır cıyır beyaz şeker dolu. Ama sen bilirsin yine :KK39:
Yani istiyor demekki vücûd bu kadar zamandan sonra bu hafta sonu şaşırtayım diyorum sonra baştan bir daha yaparım

Canım nefs işte. Güzel bir yerde bir kaçamak yap. Evde yaptığım kaçamakta hoşuma gitmiyor benim. Duşarıda bir yer olması lazım
Zaten benim Antep'ten baklava gelme şansı Yok bizde Karaköy'e gider yeriz canım :)

selam kızlar bende 22 ağustostan beri şeker yemiyorum
ama artık hiç yememem gerekiyor meyve olarak elma
günde 2 hurma yiyorum

Süpersin kendin mi başladın bu diyete yoksa başka nedenlerden mi
kendim başlamadım nöral terapi uygulayan doktorum aynı zamanda bu diiyeti yapmamı söyledi
ve bende yapıyorum
gaps diyetine benziyor ama onda meyve var bana meyve de yasak
şekerden kurtulmak çok iyi geldi vücuduma

kendim başlamadım nöral terapi uygulayan doktorum aynı zamanda bu diiyeti yapmamı söyledi
ve bende yapıyorum
gaps diyetine benziyor ama onda meyve var bana meyve de yasak
şekerden kurtulmak çok iyi geldi vücuduma
Kesinlikle daha zinde hissediyor insan

Back