Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Günaydın kızlar
C cerulean şu anda meyvesiz yediklerime dikkat ederek bir haftada 500 gr gitmiş bu hafta iki gece baya geç saatte yemek zorunda kaldık birde yatılı misafirim var bu bile süper Benim için

Günaydın kızlar
C cerulean şu anda meyvesiz yediklerime dikkat ederek bir haftada 500 gr gitmiş bu hafta iki gece baya geç saatte yemek zorunda kaldık birde yatılı misafirim var bu bile süper Benim için
Günaydın canım
Herkes meyveyi masum zannediyor, öğle değil . Çok sevindim adına canım. Arkası gelir inşallah. Böğürtlengiller dışında meyveyi pek sallamamak lazım..

Günaydın canım
Herkes meyveyi masum zannediyor, öğle değil . Çok sevindim adına canım. Arkası gelir inşallah. Böğürtlengiller dışında meyveyi pek sallamamak lazım..
Öyle galiba şu an anlıyorum ben aradaki farkı arada arıyordum ağzıma farkında olmasan yiyiyorsun oda etkiliyormuş sağolasın canım hakkını helal et
Olsun canım burda 3 kişilik çekirdek aileyiz biz artık

canimm nasil vücudundaki degisimler hem Ripped hem seker orucu hem meyvesizlik iyi etkileedi mi seni

canimm nasil vücudundaki degisimler hem Ripped hem seker orucu hem meyvesizlik iyi etkileedi mi seni
eşim diyor duruşum hamile kalmadan önceki halimden daha iyi oysa 70 hamile kalmıştım 3 kilo fazlam var oysa şekersiz beslenmek temelde sağlıklı bir yaşam için aslında istiyorum yani Ekstra diyet yapamıyorum. Jillian büyük etkisi var gerçekten çok başarılı kendi vücudum Doğumdan sonra acayip toparlandı

cok sevindim canım etkisinin böyle olmasina ölçü almis miydin sen?

İyi akşamlar kızlar,
Beni buraya yazmadan alıkoyan tek şey bitter alışkanlığım. Yarın tekrar başlıyorum. İlk 6 gün olur da bir şekilde önünüzdeki Pazar ne yapacağım bakalım.

İyi akşamlar kızlar,
Beni buraya yazmadan alıkoyan tek şey bitter alışkanlığım. Yarın tekrar başlıyorum. İlk 6 gün olur da bir şekilde önünüzdeki Pazar ne yapacağım bakalım.
Canım daha önce yaptın sen yine yapabilirsin ve daha kolay bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…