• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Selam kızlar,
Bu topici görmeden böyle bir karar aldım, birilerinin de aynı şeyleri yapıyor olduğunu görmek beni mutlu etti açıkçası.
Tatlıyı ve hamurişini bırakalı üç gün oluyor...
Stajda olduğum için çok da zorlanmıyorum. Sabah 8de kahvaltı yapıp çıkıyorum, öğlen yemeğimi belediyede sağlıklı bir şekilde geçirip öğleden sonra bir tane activia yiyorum. Mesai boyunca 1,5 litre su içiyorum. Akşam da 6-7 gibi sebze yemeği ya da protein yiyorum. İnşallah devam ettirebilirim çünkü bu göbek sadece şekeri bırakınca gidiyor..............
Hayırlı olsun yeni beslenme biçimin canım

Teşekkür ederim canım inşallah devam ettirebilirim
3 gündür vücudum kendine geldi resmen hissediyorum artık şekerle çöplük haline getirmek istemiyorum bedenimi....
Daha az grip olacaksın, cildinde hiç sivilce çıkmayacak, sabah uyanınca dinç uyanacaksın vs vs
ben meyveyi bile gönüllü yiyorum şekerinden dolayi. Düşük karbonhidrat diyeti en guzeli

Günaydın kızlar
Dun 21 günü tamamladım, bugün 1 den saymaya başlayacağım tekrar
Baştan 21 güne kadar saymak hedef gibi geliyor motive ediyor beni
devam saymak sonu olmayan bir şey gibi geliyor bana :KK66:

Günaydın kızlar
Dun 21 günü tamamladım, bugün 1 den saymaya başlayacağım tekrar
Baştan 21 güne kadar saymak hedef gibi geliyor motive ediyor beni
devam saymak sonu olmayan bir şey gibi geliyor bana :KK66:
Dün oruçum bitişi için ufak bir dondurma yedim ve akşam midem bulandın galiba bende baştan başlayacağım

Günaydın kızlar
Bugün 2. Gün, listeye günü tamamlayınca ekliycem. Annemler bu ayın sonuna Antep'ten dönüyorlar. İple çekiyorum dönüşlerini desem yeridir

Günaydın kızlar :KK200::KK200:

Evet canım 21 güne bir müsade var biraz yaramazlığa
Ben düşük karbonhidrat besleniyorum canım sen de öyle misin?
Ekmek, makarna vb yemiyorum

Bugün 3. Gün
günü tamamlayayım listeye de yazacağım
Yani bende dikkat ediyorum ekmek diyelim elimden geldiğince yemiyorum makarna işte az öyle abartılı yemeye çalışıyorum bebeğim olduğu için katı diyet yapamıyorum

Back