- 7 Kasım 2011
- 188
- 1
- 96
- Konu Sahibi nefertiti86
-
İce bRaket taktiranlar yardım edin sararma yapıyor mu??? Memnun musunuz?
kızlar 5 gün oldu teli taktıralı. braketler şeffaf lastikler de şeffaf. ilg günler acı hiiç yoktu ama son 3 gündür yemek yiyemiyorumöyle çok fena bi acı değil. ama artık bebek mamalarıyla beslenmeye başladım resmen::) düşünenlere tavsiye ederim çok raht. sigara çay kahve tüketmediğim için saararma da yok. eğer kullanan varsa bunn bi başka modeli var ice braket denen, onlar hiç sararmıyor. ilk başta hiiiiç kimse anlamıyor bunun garantisini verebilirim. anlayan da yakışmış diyor. ayrı bir şirinlik objesi resmen:):):):)sempatiksalakcinni
Kızlar bende tel taktırcam eylül ayında inş..Dişlerimde çok problem yok alt ve üste 2200 tl ye taktırcam.Doktor 10 ay durcak dedi.Aklıma takılan birşey var.Çok fazla estetik kaygım yok ama metal ve şeffaf braket taktırma konusunda kararsız kaldım.Fiyat olarak tahminen ne kadar fark olur birde ben öğrenciyim şehir dışına çıkıcam o yüzden bir sorun çıksa öyle kolay kolay hemen gidip gelemem...İkisininde artılarını eksilerini yazarmısınız acaba
Kızlar bende tel taktırcam eylül ayında inş..Dişlerimde çok problem yok alt ve üste 2200 tl ye taktırcam.Doktor 10 ay durcak dedi.Aklıma takılan birşey var.Çok fazla estetik kaygım yok ama metal ve şeffaf braket taktırma konusunda kararsız kaldım.Fiyat olarak tahminen ne kadar fark olur birde ben öğrenciyim şehir dışına çıkıcam o yüzden bir sorun çıksa öyle kolay kolay hemen gidip gelemem...İkisininde artılarını eksilerini yazarmısınız acaba
neresi buarsı fiyat iyiymiş
nerde yaptırıyosun acaba merak ettm fiyatı uygunmus
kızlar benim taktıracağım yer tanıdık.. o yüzden 2200 tl normalde 3000 di..ama ben başka bir yerle daha görüşmüştüm ordada 2600 filan dediler..eğer ankarada iseniz özelden msj atabilirim 2600lük yeri..ilk muayenede ücretsiz
Bende taktırdım bugun kızlar su an ıcın herhangı bır agrı acı vs. Yok.1 sene kalacak dedı doktor seffaf kendılerı bıde.
Hayırlı olsun umarım çektiğimiz sıkıntılara değer.Benim 3 kasımda takılacak bu gidişimde doktor iç taraftan iki tane vida taktı bayram sonuna kadar 1 diş daha çektirmem lazım.Dilim hep yara oldu mavfoldum
tesekkur ederim cnm.Yalniz acil olarak sigarayi birakmam lazim on iki disimdeki braketler sarardi bile daha 1 haftayi bile doldurmadim.
bende şeffaf taktırdım bugün 6 gün arkadaşlar ilk önce üstlere taktılar ilkgün baya ağrı yaptı dayanamadım ağrı kesici aldım ama 3 günden sonra alıştım şimdi ağzımda yokmuş gibi 2 sene kalıcaklar hayırlısı olsun diyelim düşünenler ertelemesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?